Het begin van het nieuwe schooljaar komt wel weer heeeel dichtbij en dat betekent dat de kinders ook wel wat toevoegingen aan hun garderobe mogen krijgen. Want die groeien gelijk kool! En zeker die voeten, my god. Met de wereld aan hun voeten kunnen ze dat maar beter met de leukste, grappigste en meest fancyschmancy kousen gaan.

Je zoon- of dochterlief zal met deze exemplaren on-ge-twijfeld iedereen van hun sokken blazen (hebdem?) op 1 september!

SOKKEN OM OP TE ETEN

Sushi is de laatste jaren helemaal hot en happening en dat is ook aan ons niet voorbijgegaan. Dus waar geen sokken in de vorm van die hippe Japanse lekkernij? Een Sushi Socks Box! Kies de ene dag voor zalm en de andere voor de komkommer of octopus variant!

0eqy2pzqls7pQPJUdXX06vN8I257k3A2IxLhab3B.jpeg

(Foto's: Pinterest)

Niet zo’n fan van sushi maar wel helemaal into pizza? Dan zijn er ook Pizza Socks Boxes, jawel! Eentje met pepperoni bijvoorbeeld? Komt eraan!

cjABRmBdbMGJmaxzS6DVEftgLQMLmZBjhnk1RCOE.jpeg

(Foto: The Daily Dot)

SOKKEN MET EEN BOODSCHAP

Je kan bijvoorbeeld ook een beetje provoceren die eerste schooldag, maar om niemand met de voeten te treden kan je dus ook je boodschap een beetje ‘geheim houden’ door de tekst gewoon op je sokken te zetten. Je puber met de booschap ‘Fuck this shit’ op de eerste schooldag? Da’s een durverke. Of de kinders kunnen ook gewoon lui zijn en sokken dragen met een boodschap voor de mama of papa.

EUKAA2TEj1AAk7F1ms25ZJgTKJ3I85lc2LnAXAMO.jpeg

(Foto's: Amazon, toffesokken, Lookhuman)

MISMATCHED SOKKEN

Geen onnodige uren meer verspillen aan het zoeken van de juiste paren. Mismatchen it is! Hoe fouter hoe beter. Soms zó fout dat het leuk wordt.

AkKDKFkw9IKV9EWyGaCk7x71al2cvYO71JPItnQY.jpeg

(Foto: Bol.com)

BEESTIGE SOKKEN

Nog passend in het rijtje van de leukste sokken (of misschien de vreemdste): de sokken met dierenprint. Enfin, met een print van een dier. Letterlijk. De poten van een kat, hond of tijger aan je voeten. Waarom ook niet hé! Maar de schoonheidsprijs zullen ze alvast niet winnen.

ms6kRJOwYcdWTd3tYc5008yu25E5DCkt6URDMHyg.jpeg

(Foto's: Google)

GESCHIEDKUNDIGE SOKKEN

Deze exemplaren zijn per-fect om indruk te maken tijdens de lessen (kunst)geschiedenis of plastische opvoeding. Of ligt je kind aan de voeten van kunstenaars als Leonardo Da Vinci en Vincent van Gogh? Kan altijd, hé. Dan zijn deze sokken de goeie keuze!

IFsps7EDULfqLlJ163zpxdvDRNEXmqVbInjjEYBO.jpeg

(Foto: Mercado Libre)