Dit jaar maken we het collectief gezellig in onze huizen, want ja, wat moet een mens nog naast bakken en wandelen? Ter inspiratie eens binnenpiepen bij een ander is dan zeker eens plezant. Vooral omdat we al zolang op onze eigen muren zitten te koekeloeren. Dus hierbij, de 5  best gelezen Achter de voordeur-artikels van 2020! 

#1 Achter de voordeur bij Dominique en Dieter 

Als meest gelezen achter de voordeur artikel van 2020 staan Dominique (38) en haar man Dieter (44) op onze nummer 1! Het koppel creëerde op korte (!) tijd met veel passie een warme en liefdevolle thuis voor deze vier schatten van kinderen: Juline (10), Louis (8), Marie (4) en Renée (1,5). Benieuwd naar hun omgetoverde mega gezellige herenhuis? Lees dan zeker verder in onze achter de voordeur van januari 2020!

#2 Achter de voordeur bij Lobke en Patrick 

Van de ene verbouwing gingen Lobke (36) en man Patrick (40) naar de andere. Na het verbouwen van hun vorige rijhuisje, konden ze hun geluk daar niet vinden. Toevallig botsten ze in 2011 op dit huis uit de jaren '60. Mega veel potentieel, maar dat betekende dus ook mega veel verbouwingen. Patrick smeet zich meteen volledig om een mooie thuis te maken voor hun kinderen Kobe (9), Frauke (7) en Milleke (3). De afwerking is een tienjarenplan (haha!). Benieuwd hoe Lobke en haar handige Harry dit huis aan het omtoveren zijn tot hun eigen paradijs? Allen naar onze achter de voordeur van maart 2020, lockdown edition!

#3 Achter de voordeur bij Karen en Gert 

13 jaar geleden zagen Karen (39) en haar man Gert (44) het huis waar ze nu in wonen te koop staan. Jammer genoeg was het financieel te zwaar voor hun op dat moment. Maar, ze gaven niet op! Plots, jaren later, stond hun droomhuis weer te koop. Nu wonen ze samen met hun 3 zonen Ruben (11), Siebe (8) en Lander (6) en hun kat Billie, 2 kippen en een vis in een burgerwoning in de rij in Mortsel. Benieuwd hoe Karen en Gert hun droom waarmaakten? Ontdek het in onze achter de voordeur van oktober 2020!

#4 Achter de voordeur bij Febe en Kris 

Febe en Kris wonen in een prachtige oude en geklasseerde pastorij, vol leven. Een plek waar oud en nieuw als vanzelf in elkaar overvloeien. Voeg daar nog eens hun twee onstuimige jongens To en Mon aan toe en het plaatje is compleet. Benieuwd hoe het leven er aan toe gaat bij dit gezin van 4? Lees dan zeker onze achter de voordeur van februari 2020!

#5 Achter de voordeur bij Neel en Diederik 

Diederik (40) en Neel (39) wonen, samen met hun 3 dochters Mille (13), Jule (10) en Ide (5), sinds 2013 in hun nieuwbouwwoning in Asse. Toen dochter Jule geboren werd, gingen ze op zoek naar een groter huis met voor elk kind een slaapkamer. Ahja, familie uitbreiding betekent dus ook huis uitbreiding. Ze stonden net op het punt om een huis te kopen wanneer ze van de familie van Diederik de kans kregen om een stuk bouwgrond aan te kopen. De rest is geschiedenis. Ben jij benieuwd naar wat ze ervan gemaakt hebben? Neem dan zeker een kijkje in onze achter de voordeur van september 2020!