Als de liedjes ‘Er staat een paard in de gang’ en ‘Zak eens lekker door’ weer op de radio te horen zijn weet je weer hoe laat het is. Het is carnaval! En niet alleen in Aalst, maar in de Vlaamse scholen wordt weer verwacht dat je een mega origineel kostuum voor je kind uit je hoed tovert. Die stress!

Heb je nog een kindje dat je in de draagzak moet dragen en heb je zin om je te verkleden? Zie hier kei toffe draagzak kostuums voor carnaval. Origineel uit de hoek komen, dat zal je.

Heb je geen baby'tje? Kijk dan toch even verder naar deze schattigaards. We kunnen je ‘oooh, zo cute’, al tot hier horen.

Heeeerlijk origineel

Iedereen houdt van eten, toch?! En hoe cool is het om je lievelingsgerecht te verwerken in een carnavalskostuum! Ga eens voor een spaghetti-look, of wat dacht je ervan je baby om te toveren in een doos popcorn? Je zal sowieso de lekkerste outfit hebben, da’s zeker!Schattige baby meets bloeddorstige ouders

Ben je niet zo van het schattige en deins je niet terug om de mensen eens wat te choqueren? Ga dan voor een Jaws- of The Walking Dead inspired look. Een beetje gruwel op carnaval kan geen kwaad, toch? Er lopen al genoeg clowns en prinsessen rond die dag. Toffe reacties gegarandeerd.


Tot aan de sterren, en daar voorbij!

Schattig, gruwelijk of toch liever avontuurlijk, alles wat je maar kan bedenken kan je in je kostuum voor carnaval verwerken. Wil je graag eens parachutespringen maar is je kind nog te jong? Maak er gewoon zelf één, maar houd wel voet aan grond, hé (letterlijk).


Als je kind niet genoeg kan krijgen van Buzz Lightyear of andere ruimte gerelateerde shizzle is dit kostuum zeker is voor jou! Gegarandeerd dat jij scoort bij jouw kleine met deze outfit!


Nog meer inspiratie nodig? Klik dan even hier.


(Foto's: Moeders.nu)