Ik weet niet jij, maar wij zijn al he-le-maal klaar voor de zon. En aangezien het nog even zonnekloppen wordt op Playa del Gazon en we onze eerste cocktail waarschijnlijk op ons eigen terras zullen sippen, kan het geen kwaad om de zon in huis te halen. En hoe kan dat beter dan met schone, kleurrijke bloemen? We know, je geeft je kinderen en de goudvis al water dus een vers boeket bloemen overleeft het meestal niet lang. Ha, daar bestaat een poepsimpele en minstens even schone oplossing voor. Bij AVA vind je sinds kort gewoon droogbloemen in allerlei kleuren en vormen. Maar wadoededaarmee dan? Tadaam, hier zijn een paar styling ideetjes om droogbloemen te laten shinen in jouw interieur.

Show me, baby!

Jij bent helemaal mee en bent nu kei benieuwd hoe het nieuwe aanbod droogbloemen van AVA eruit ziet? Begrijpelijk. Aanschouw deze pareltjes van bloemencombo's in buisjes, vaasjes of boeketjes.Foto's: AVA

Wadoededaarmee?

Aha, goeie vraag! Kei handig: die bloemen hebben geen druppelke water nodig en hoeven dus niet in een vaas om in shape te blijven. Je kan er dus eigenlijk ongeveer alles mee doen. Een krans maken, je feesttafel ermee versieren (of gewoon de ontbijttafel op dinsdagmorgen, damagook), een cadeauverpakking pimpen, inkaderen, ondersteboven aan een (kap)stok hangen als muurdecoratie, op je kast zetten in een blokje klei... De mogelijkheden zijn eindeloos. En het allerbeste: ze mógen ook gewoon in een vaas op je kast staan hé. Easy peasy en geen tikkeltje minder mooi dan in een kadertje of krans. Ben je toch een rasechte DIY-er en kan je wel wat inspo gebruiken? We've got your back.

Easy peasy cosy material: deze gepimpte kaarshouders. Schoon lapje stof errond en er dan een paar droogbloemetjes rondknopen met een koord. Simpel, maar vree tof.

Foto: Leelah Loves.

Kwestie van uw cadeaukes op een originele en duurzame manier in te pakken: wikkel er een stofje en wat droogbloemen rond. Dat stofje is herbruikbaar, en met de bloemen kan de ontvanger van het cadeau zijn of haar huis versieren. Win-win!

Foto: Paperthinmoon.

Supergemakkelijk en 't is nekeer iets anders dan het zoveelste knutselwerkje dat je kind op school maakte. Aha, en je kan er zelfs een spel van maken he. Wie zoekt er tijdens de boswandeling de mooiste stok om deze wanddecoratie mee te maken?

Foto: Roaming home.

Poepsimpel deco-idee: steek je droogbloemen in een kaderke en zet het op de kast of hang het aan de muur.

Foto: Pinterest.

Hoe. Schoon. Is. Dit?! Een grote ring, een beetje touw errond wikkelen, de droogbloemen er voorzichtig tussen foefelen en tadaaaam!

Foto: Mooi Van Moos


Kinders, haal die klei maar boven! Maak kleivormpjes, prik er gaatjes in met een tandenstoker en gebruik ze als ze droog zijn als stylish én crafty bloemenstaanders.

Foto: IMAKIN.

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.