Hallo Meneer de Uil, uw onderbroek is v... Hou u vast, want de volgende weken zal dit riedeltje 'Babyshark'-gewijs in je hoofd gebetonneerd blijven. Er is namelijk zonet een gloednieuwe Fabeltjeskrant-film gereleased. Ow ja, meteen een doeltreffende pijl middenin ons nostalgisch hart. En dat heeft Brantano geweldig begrepen met deze adults only-collectie! Check dit!

Was het nu '60, '70, '80 of '90? Uhu, ook jij, beste lezer, was sowieso een kijkbuiskind dat minstens ooit één keer naar de Fabeltjeskrant keek. Meer dan 1600 afleveringen zijn er gemaakt van het Grote Dierenbos. En nu is er dus de film. Geen vilten popjes meer, maar een digitale opgepoetste versie voor jouw kinders (die dringend moeten weten waarvan jij dat 'ogen dicht, snaveltjes toe'-zinnetje telkens vandaan haalt).

Exclusieve Fabeltjeskrant-capsulecollectie

De slimmerik die bij Brantano op het geniale idee kwam om een adults only collectie te maken ter ere van de Fabeltjeskrant moeten ze dringend een standbeeld geven. Want ow ja, we like! Wij hadden al moeite om te kiezen uit de lading t-shirts, sweaters en hoodies met iconische foto's en spreuken.


Het is van één en al brok nostalgie op je t-shirt. Sinds vandaag 10 april vind je al het Fabeltjeskrant-moois in de online of stenen store van Brantano! (Wij gokken dat snel zijn de boodschap is). De collectie is helemaal uniseks en adults only.


Oogjes open, er valt wat te winnen!

Nu kunnen wij hier niet al 200 woorden enthousiast liggen schrijven over iets zonder te willen delen. Dat zou egoïstisch zijn. En dat leren we onze kinderen niet. Daarom geven we twee van deze prachtige t-shirts weg!*

*update, deze wedstrijd is intussen afgelopen. Sneller zijn en onze FB-pagina volgen zijn de lessons learned. :-)


Het spelletje vindt plaats op onze Facebookpagina, dus rep je onmiddellijk naar daar. Tag de persoon  (broer! nicht! buur! vriendin!) met wie je vroeger samen naar De Fabeltjeskrant keek en win beiden zo'n zot geweldige t-shirt uit de Fabeltjeskrant-capsulecollectie!

Ah ja, en voor eens en altijd. Het échte liedje gaat als volgt: "Hallo Meneer de Uil, waar brengt u ons naartoe"!!! (Want dat wist je sowieso niet meer. Viezeriken.)



Dit artikel kwam tot stand samen met Brantano. Hoe Maison Slash staat tegenover samenwerkingen, lees je allemaal hier!