Miljoenen webshops en triljoenen online shopmogelijkheden. Wij zien de bomen niet meer door het webshopbos. Want waar vind je die leuke online adresjes en coup de coeurs? Wij denken: soort zoekt soort en daarom starten we met de grote webshop-estafette. De kenners zelf gidsen ons doorheen de e-jungle. Elke maand nomineert een webshop een andere webwinkel die meer dan de moeite waard is. Wij trappen deze reeks af door het estafettestokje te geven aan Sarah van Urban Mini Shop.  Een nieuw jaar betekent nieuwe plannen en goede voornemens. Eentje daarvan is onze grote webshop estafette. Omdat wij online shoppen ongelooflijk handig blijven vinden, en je goede dingen nu eenmaal moet delen. Omdat je ergens moet beginnen, geven wij als allereerste de estafettestok aan Sarah van Urban Mini Shop. 

collage-1 Why o why?

Omdat je bij Urban Mini Shop steeds dat nét ietsje anders vindt. In deze winkel shop je geen allombekende merken. Sarah zorgt telkens voor een nieuw en verrassend aanbod zodat je portemonnee (helaas) sneller dan verwacht bijzonder licht voelt. Ok, je hebt een aparte jongens- en meisjesafdeling, maar stiekem is er best veel kleding genderneutraal. Fan! collage-2-urban-mini

Who is she?

sarahSarah (33) werkte vroeger in een communicatiebureau. Maar vanbinnen knaagde er iets. En toen kwam haar mini Lex (4). Ze stortte zich op kinderkleding, maar bleef vaak op haar honger zitten. Originele kleding vinden voor haar zoontje bleek vaak een moeilijke opgave. "Ik was op zoek naar minikledij voor een grote persoonlijkheid." Anderhalf jaar geleden hakte ze de knoop door en startte ze haar eigen webshop: Urban Mini Shop. 

Et alors?

Ik jaag op leuke, trendy kleding die comfortabel zit maar toch opvalt in de massa. Kleren waarmee je kind er net dat tikje anders uitziet dan de anderen. Outfits die hun persoonlijkheid in de verf zet en hun creativiteit aanwakkert. Kleding waarin kinderen kunnen ravotten en die tegen een stootje kan.

Why fit in if you were born to stand out?

Het resultaat is een multimerken-boetiek waar kwaliteitsvolle basics gecombineerd worden met vrolijke kleuren en prints. Ook die genderclichés  laten ze bij Urban Mini Shop graag links liggen. Niet alle meisjes zijn prinsesjes, en niet alle jongens willen politieagent worden. In deze originele winkel vind je kleren tot 8 jaar. 

En wie nomineer jij?

Als volgende kandidaat nomineer ik Sofie Leysen van Madam Toertjes. Lees volgende maand het vervolg!