Dit staat waarschijnlijk al keihard in het fluo, onderlijnd en omcirkeld op jullie kalender, want, oh jawel, nog maar een maand te gaan en de Family Rave Party komt eraan! Driewerf hoera! U komt toch ook?!

Om helemaal fancy shmancy partyproof voor de dag te komen (Op 7 oktober, dan hebben we onze te gekke Family Rave Party!) geven we je deze maand graag enkele niet te missen tips mee.  Bijt de spits af...Slashparent Anne testte voor ons de de huis-tuin-keuken-kleur-je-haar-met-krijtjes-DIY uit en zag dat het goed was, keigoed zelfs. Dat wordt SCCOOOORRRREEEENNN!!! Zowel bij je kinders als bij de vrienden van je kinders. Want je weet toch dat je ook een heleboel vrienden mag meenemen naar onze Family Rave Party?

Waarovergaathet?

Kleur je haar of dat van je kinders in alle kleuren van de regenboog door middel van krijt. Makkelijk aan te brengen en te  verwijderen en je kinders wanen zich binnen de vijf minuten de nieuwe Beyoncé of Katy Perry, of één of ander fancy voetballerke.

f9A1o8kTnZ9AkR6wNXxyeDpKVloTMMD5x9lCmMM3.jpeg

Wathebgenodig?

- Gekleurd krijt 

- Plantenspuit

- Haarlak

Hoedoededa?

Stap 1: spuit het haar nat met de plantenspuit

Stap 2: Wrijf de lok in met het krijtje tot de gewenste intensiteit. Indien gewenst kan je een handdoek op de schouders leggen om de kledij te beschermen.

Stap 3: Droog het haar met de haardroger en spuit er wat haarspray op om het effect iets te verlengen

wBV2HlHnpBi1uO16Hq7cmS4HifLnigJjUQoCeEUj.jpeg

qXRcQ6ntfYcg1ik4WxAQfSujz5AhKRvxZj1sQI1M.jpeg

67YU2GNSsDXGzWIGevBTcUDQSCzFHKSTxhrlXYxP.jpeg

Resultaat: Cool kids on te block! En bij wijze van voorbereiding kan je alvast een pre Family Rave Party houden. Het headbangen kan beginnen...


Koop hier je tickets voor de Family Rave Party!