Allez hup, de vakantie is voorbij. Tijd voor some serious business. Zoals veranderen van look. Want dat hoort toch bij een bedrijf in beweging? We kozen voor een gloednieuwe branding die helemaal past bij ons verhaal. 

Zo’n nieuwe look, het is een beetje alsof je van de kapper komt met een gloednieuwe coupe. Dan is het ook steeds spannend afwachten op de mening van anderen. Sommigen vinden het maar niks, anderen moeten nog wat wennen (zo van: ‘mja, het is ne keer iets anders‘), of er zijn de zotte enthousiastelingen en fans.

En hey, het is ok. Want wij zijn alvast megablij met ons nieuwe logo en uiterlijk! Wat vuiler, ruiger, zotter en nostalgischer dan voorheen. Dat was alvast de briefing aan onze ontwerpers: de foute jaren ’90 als nostalgische knipoog, een tikkeltje meer rock’n’roll, een duidelijke verwijzing naar onze doelgroep “parents”. Vandaar het roze en blauw, lekker cliché naar boys and girls. Zo fout, dat het meteen weer geweldig goed wordt. ha!

Maar... waarom?!!

In de eerste plaats wilden we onze website veiliger én sneller maken. En met dat we dan toch bezig waren gingen we meteen ook voor de meer frische en hübsche nieuwe look. Nòg belangrijker: ook je privacy is beter beveiligd. Want alle gevoelige gegevens zijn nu sterk ge-encrypteerd. Graag gedaan. 

Het was dus wat sleutelen aan de mechaniek van de website. Onder de moterkap, in de backend zoals ze dat noemen. Vergeef ons de kinderziektes die hiermee gepaard gaan. Want ook op dit eigenste moment wordt er druk geboord en geklopt. (Je kent dat wel hé, verbouwingen gaan nooit 100% zoals gepland.)

Een nieuwe huissleutel voor iedereen

Door alle veranderingen moeten we je dus ook vragen om een nieuwe huissleutel te verschaffen tot onze Maison. Jep, we moeten je vragen om je wachtwoord even te resetten. Dat gaat gemakkelijk hoor: gewoon bij inloggen je mailadres invullen en daar je paswoord restetten - of via deze link: https://maisonslash.be/password/reset. Je mag zelfs je vorige wachtwoord opnieuw gebruiken!

Voila, de funderingen zijn gelegd voor een geweldig paviljoen. We garanderen je: Maison Slash is er keihard klaar voor!