Ken je ze? Die koppels die in matching outfits in het
openbaar verschijnen alsof ze op die manier willen duidelijk maken dat zij
samen horen. Het hemd van meneer in dezelfde print als de broek van mevrouw.
Het is een manier van claimen, dat kunnen we zeggen. Hetzelfde hebben we
vroeger so-wie-so allemaal meegemaakt (bevestiging plz!) met onze broer en/of
zus. Dezelfde outfit, een kleine en een grote(re) versie van eenzelfde kleedje
en zo naar het familiefeest. Mensen zouden wel eens in de war kunnen geraken
van zoveel kinderen door elkaar. Kwestie van je eigen kroost even te labelen,
misschien? 

Het beest 'twinning genaamd

In ieder geval, het fenomeen bestaat nog steeds. Het beest heeft zelfs een naam! Al gehoord van twinning? Awel, bij deze. Dat is het fenomeen om mensen die -om welke reden dan ook bij elkaar passen- eenzelfde outfit aan te meten. Soms heel fout (denk aan bv. broeken met matchende Burberry print!), maar vaak ook schattig en Instaperfect. Nog op zoek naar de ideale kerstcadeaus? Bij deze een kei handig twinning overzicht. Eenzelfde cadeau voor elk lid van de familie. Leuk én efficiënt. Aaah, we love it!

 Matching pajama’s

Jingle bells all the way! Eindelijk is de tijd van het jaar waar we schaamteloos melig mogen zijn en hele dagen in onze pyjama mogen doorbrengen aangebroken. Want ja, het is koud buiten, we hebben congé en die kinderen hebben nu ook niet bepaald veel zin om zich in hun kleren te hijsen. Du-uus… Om deze en nog veel andere redenen zijn en blijven pyjama’s ideale Christmas gifts. En wat als je het nu eens helemaal over de ‘Kerst is dé tijd van het jaar om met je gezin door te brengen’-boeg gooit ? Juist ja, haal die gezinsbanden maar aan door de pyjamadagen assorti door te brengen.

 Een papa om op te eten

Hoe ze het doen, geen hond die het weet! Maar papa’s komen vaak met àlles weg. Wat zeg ik? Wat ze ook doen, gooi het op het internet en je post gaat viraal. Papa’s zijn als ze er wat klungelig bijlopen schattig, grappig of sympathiek. Mama’s zijn vaak in eenzelfde positie gek, onhandig of onverantwoord dat ze zonder begeleiding de straat op mogen. Been there, done that, we all know what I’m talking about. Nu kan je daar natuurlijk wel op rekenen als je het matching idee wel cool vindt, maar zelf geen al te grote durver bent. Begin eens met een matching T-shirt voor vader en zoon en begin de likes al maar te tellen.


Twinning met je huisdier
Willen de kinderen niet meewerken? Doet je man tegendraads? Geen énkel probleem. Om aan je drang naar uniformiteit tegemoet te komen is er één iemand in het gezin die nooit tegenpruttelt. Degene die je kwispelend verwelkomt na een lastige dag en degene die je met puppy ogen aankijkt wanneer de kinderen hun avondmaal –al dan niet bewust- ten gronde richten. Twinning met je huisdier kàn en is nog ludiek ook! Het wordt niet aangeraden je hiermee publiekelijk te vertonen, maar als leuk kerstcadeau voor je immer vrijgezelle broer of crazy cat lady zus is het wél een voltreffer.Accessorize x2

Nog eentje om het af te leren. Nog niet klaar om all the way te gaan als het gaat om matching outfits met dochter- of zoonlief? No worries! Begin alvast met enkele accessoires. Dezelfde muts, een look a like handtas voor de dochter of misschien matching zonnebrillen? Alles is mogelijk!

 

Helemaal geïnspireerd om op cadeaujacht te gaan? Graag gedaan! Voor het echte shopwerk, kan je kijken op de websites van Patpat, Amazon of Minitwinni. Succes!