De feestdagen zijn weer in aantocht, en daarmee dus ook de fancy kledij en het opgetutterij. En ja, voor kerstfeest nummer 4 heb je weer een nieuw outfit idee nodig, want zo gaat dat dan tijdens deze periode. Wij helpen je graag al een stapje vooruit, dus bij deze: zie hier 5 toffe kerstkapsel-creaties! 

Met Kerst mag het al is wat zotter en toffer! En zeg nu zelf: wat een goeie afleiding zouden zo'n kerstkapsels zijn als het echt efkes té saai wordt op het familiefeest? Aha, daar hebben wij dus ook aan gedacht!

Oh denneboom, wat zijn uw haren oh zo schoon!

miofx2iHBRqWUQdNNIkbnqncYHtQovpP0ZJSmfCu.png

Hier hebben we maar 4 woorden voor: ik. wil. dat. ook.  Vergeet echte kerstbomen, vanaf dit jaar frutselen we gewoon allemaal eentje in ons haar! Als we ons dan toch moeten opmaken, dan gaan we gewoon all the way. 

Bekijk hier even de how-to video en verbaas de hele familie met jouw creatieve skills. Allez je doet dan wel alsof hé, maar dat is allemaal ok!

sneeuwvlokjes-staart

PQgOAu7l2aIjXKdyKq5B187dOhJ5L6YhAfqOlYiL.png

Kan het nog meer à la Frozen? Sowieso niet! Met zo'n sneeuwvlokjes-staart hebben we toch al een beetje een witte Kerst, aangezien niks echt meer zeker is met die meteo-toestanden in ons Belgenlandje.

De video van Princess Hairstyles toont ons stap voor stap hoe het moet! 

Rudolph in een dot

JLWck8bqjVBoho7qKNR6TvI5qwPv1iuURrnVSMxN.png

Als dit niet het schattigste kapsel is dat je ooit al gezien hebt, dan weten wij het ook niet meer.  Pluspuntje: je hebt er niet veel spullen voor nodig én het is nog eens snel gemaakt ook! Hoe awesome is dat.

Bonus pluspuntje: dit toffe idee komt van de Simple As That - blog, dus die naam stelt ons toch al gerust hé. 

Kerstmutsen vanaf nu ín je haar

wjiB3xP0Ctz8ooQ79g1xiGOUxWW3PGYyEnqHiPmH.png

Want kerstmutsen op je hoofd zetten is te mainstream. Daarom vlecht je ze gewoon in je haar. Voila. Deze kerstmis hairstyle is misschien wel voor de iets meer vlecht- gevorderden onder ons, maar zéker het proberen waard!  Komaan, wie kan er nu zeggen dat ze al een kerstmuts IN hun haar hebben gehad?! Binnenkort alleen jij. 

Check de handige DIY video en hup,  vlechten maar!