Sowieso dat je vingers jeuken om een overdosis feestversiering los te laten in je woonkamer de volgende weken. Maar niet iedereen heeft het talent van de smaak geërfd. Helaas. Voor deze mensen (net zoals onderschrevene) bestaat nu een genius oplossing bedacht en te koop bij AVA. Alles (maar echt alles) wat je nodig hebt in één doos voor je feesttafel en voor de kerstboom. En 't is nog schoon ook! Ik ging alvast overstag en sleurde het Maison Slash-team met me mee. 

Een super plezant, super mooi en super geslaagd kerstfeestje bij Maison Slash heeft tegenwoordig veel te maken met twee dozen. Waar we vorig jaar het op kerstvlak rustig hielden met een bonzai-mini-kerst-boom midden op ons bureau-eiland, scoren we dit jaar wel écht met deze prachtig opgetuigde boom. Een mens zoals ik, zonder esthetisch oog voor passende kerstversiering, zou er nooit aan beginnen. Maar kijk, we kregen dus twee dozen binnen geduwd van AVA zodat we helemaal hersenloos een prachtige feesttafel én matching kerstboom hadden. En dat binnen het uur!

4DyEqd9jMiZwyq69BdAJVKu9lvNzv5Z5NZvpL5Ml.jpeg

PHZcQnjNU8ZCKIqgmgKAFoCHC7uliEzcoWfB8hGN.jpeg

Fcl6TWXjsBLfMwRsJHNPW9XjH6G2dsQwTN4OMdiH.jpeg

Kerstmis in 1 ... allez 2 dozen

Het is een uitdaging die ik persoonlijk no way zou aangaan: een ultra saaie vergaderzaal omtoveren tot een gezellig kerstdecor voor een feestje met de collega's. Hell no. Hoe hard ik ook onder de indruk ben van de mooie opgetuigde bomen en prachtig versierde tafels bij enkele (niet iedereen is even getalenteerd, toch?) van mijn vrienden, kennissen of ja.. winkels, ik krijg het zelf nooit voor elkaar om écht iets mooi te maken. I just don't have the eye, én ik haal er ook geen plezier uit om mij ermee bezig te houden.

bphyrPrfsjXIbnMt0q0bupSGvQGmaVdckI4Qjoy1.jpeg

Ik ben van het type dat alles zou kopen wat aan de voorbeeldboom hangt in de winkel, kendet? Want ik wil wél natuurlijk dat iedereen doet van "ooh gesjellig", en "aah goed gedaan"! Voor deze mensen -ow ja, jij, drukbezette slashparent - heeft AVA twee genius soorten dozen samengesteld. Eéntje met alles in (écht alles) voor de tafelversiering, en een andere voor de aankleding van de kerstboom, ook met écht alles in. 

FYvWshQ91qR4QKyU3PsbHR3ItwWhJAJgnlsL4fn9.jpeg

ShGzDXQQdi5nxKVoG0h7cu06RFzwVjCo4pgxrK3F.jpeg

2 keer 2 dozen kerstgemak

Als we zeggen alles, bedoelen we ook echt àlles. Tafelkleed, loper, kaarsen, versiering, lampkes, onderborden... Het zit allemaal in de doos en past zowaar allemaal prachtig bij elkaar. Ik voelde me van de slag een stylist (ok, overdreven), maar ik heb wél servietten geplooid en voorzien van een strikske zoals aangegeven in het bijgeleverde stappenplan-boekje.

xDZdRKVLxlrxw0ucu2N5KAYzOlpm7bcZ5ncUchxA.jpeg

7HAcOSa96ffV6a90FTG1XW7FcfgUeZK04xuh5hT0.jpeg

Ook de kerstboomdoos is gigantisch uitgebreid en gewoon een geweldige opluchting. Want ik weet niet jij, maar ik heb totaal geen idee welke kerstballen samen een mooi geheel vormen, hangend aan een boom? Geen haar op mijn hoofd die er aan zou denken om ook stoffen bloemen te clipsen in een kerstboom of een boa-slinger te gebruiken. Maar hey, kijk naar dat resultaat, ik zeg: pas mal

Bovendien heb je keuze uit twee stijlen: ben je eerder Noblesse? Wij waren alvast Pink Magique. 

FnDafNtGgziXvwXRUbWwEjaJzuFPw0yZDoOfx8o1.jpeg

8dhl4ipLGvCi6G7NrIvqEkBPsWY5ZKs8jhdjUltA.jpeg

Op een uur geklaard

Anne en ik hebben een uurtje doorgewerkt en onze eerder sceptische collega's vervolgens omver geblazen. Met twee dozen zijn we er dus effectief in geslaagd om van een oersaaie vergaderruimte een prachtige feestlocatie te maken. Pas op, we hebben niet gezegd dat dat hier een goedkoop verhaalke is geworden. Alleen zeggen we dat de inhoud zijn geld meer dan waard is, én dat je er gigantisch veel tijd mee bespaart met òòk nog eens gegarandeerd succes. 

Q2PdEJb7dFuf26PUBYG0Zn2evnGD2M01bQOmPcST.jpeg

ygKJgOIZdebDKD3fKUXy0r6MuimU2LsOny9u0BJD.jpeg

Het werd dus een superleuk esthetisch verantwoord pré-kersfeestje bij Maison Slash. Dankzij twee dozen. En geweldig leuke collega's natuurlijk. (Helaas nog niet te verkrijgen in dozen, maar gelukkig wel méér dan matching!)

Dit artikel kwam er in samenwerking met Ava. Je vindt er alles om het te maken, en nu dus ook twee waanzinnig handige kerstdozen. Het tafelpakket vind je hier, het decopakket voor de kerstboom vind je hier. 
Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.