876637918
 en nog oneindig meer inspirerende beelden en ideeën vind je op 
Instagram. Maar krijg je bij het invoeren van je hashtag meteen dat 
schoonste plaatje waar je naar op zoek bent? Tik #marshmallow in, want 
je wilt graag origineel doen op het volgende verjaardagsfeestje, en 
check wat je krijgt. (Ik kreeg 3 Indische vrienden op Tomorrowland!) 
Eindeloos scrollen en klikken dan maar? Duh, Maison Slash leidt jou 
rechtstreeks tot bij de juiste accounts. Deze maand doen we van #christmaholic en
 #crazychristmas.

Christmas.joy.is.here


Fan van gedichten? Fan van kerst? Ga dan zeker dit Instagram-account volgen! Elke dag word je hier getrakteerd op een nieuw gedicht. En dan ook nog eens in kerstthema. We like it! En voor de fans van filmkes: deze Instagrammer heeft ook een YouTube-kanaal. Met kerstfilmkes op. Duhh!

Christmasxdreamsx


Betekent kerst voor jou ook gezellig cocoonen en heerlijk smullen? Dan is deze pagina echt iets voor jou! Een goeie warme choco met marshmallows en een filmke dabei? Of een heet baddeke in het kaarslicht? Lekker cheesy, maar daar zeggen wij écht geen nee tegen!

Christmaslxve


Jaja, ook in het tropische Catalonië vieren ze uitgebreid kerst. Kerst zoals wij die kennen. Kerst met kerstbomen, Kerst met warme drankjes en Kerst met duizenden lampjes. Zaaaaalig! Last-minute nog inspiratie nodig voor je versiering? Laat je dan zeker inspireren door dit account.

Christmashype


Samen met 31.000 andere kerstfanaten aftellen naar de feestdagen? Dat doe je met dit account. Elke dag wordt je hier geïnspireerde met een toffe foto die je al helemaal in de feestsfeer brengen. Een soort van countdown kalender, maar dan met foto's. En elke dag die voorbijgaat, is een dag dichter bij die datum waar je het hele jaar lang al naar uitkijkt. Wij kunnen al niet meer wachten!

Christmaholic


Voor jouw dagelijkse dosis kerstinspiratie moet je bij Saskia van Christmaholic zijn. Laat je inspireren door haar tips over de laatste kersttrends, lekkerste kersthappekes en mooiste kerstdecoratie. Bovendien heeft deze Instagramster ook een blog. Hier vind je vele tips & tricks voor versiering en toffe uitstapjes net over de grens.


(Header: Christmaslxve)