Je kind zingt de longen uit het lijf op “George van de jungle” of haalt z’n inner Tarzan wel heel vaak naar boven, maar jij hebt geen zin om je volgende vakantie te vertoeven in de jungle van pakweg Borneo? Haal de jungle dan gewoon in huis! Maar zonder de vieze beestjes, uiteraard.

Met wat groene accenten, houten materiaal, een hangstoel en wilde dieren (de pluche variant, natuurlijk), ben je helemaal ready en voelt je kleine tijger zich de king of the jungle. Voeg daar nog wat posters en een hemelbed aan toe én vergeet de verwarming niet een graadje hoger te zetten, zo waan je je helemaal in de tropen. (Dat laatste is een moptje, want met heel die klimaatopwarming zet je de verwarming beter een graadje of 2 lager!)


It’s all about the details

Ben je niet zo van het grote geschut bovenhalen? Geef je kinderkamer dan een jungle-touch door middel van deze kleine aanpassingen. Een verrekijker, een safari hoed, een vloermat van een puma of kapstokken van speelgoeddiertjes. Goed DIY-material zou ik zeggen!

Safe the best for last

Wil je wél helemaal over de top gaan? Kies dan voor een bed in een camouflage jeep. Scooooren! Of DIY de speelgoed variant. Hoe? Dat zie je hier.

Foto's: Pinterest

Meer inspiratie nodig? Neem zeker even een kijkje op onze Pinterest-pagina!