Een maand of wat geleden organiseerden we samen met Lily-Balou een geweldige Maxi-Me-wedstrijd met overweldigend succes! Twinning moeders en dochters zijn inderdaad een ding, dat blijkt althans uit jullie enthousiaste reacties en deelnames. Eén duo dochters en bijbehorende moeders schoot de hoofdvogel af en mocht richting boetiek voor matching outfits. Hoe cuuuuuuute!

Het waren slashparents Lieve en Evelien die als gelukkige winnaars samen met dochters Jinne en Emma los mochten gaan op de mama-dochter-twinning collectie van Lily-Balou. En daar maakten we dit schattig filmpje van!


Twinning met Lily-Balou

Zoals je in de video goed ziet, zijn het niet alleen meer de kinderen van 0 tot 12 jaar die mogen shinen in de vrolijke prints en heerlijk zachte stoffen van Lily-Balou. Deze zomer is ook de eer aan de moeders. De zomercollectie is helemaal maxi en mini-gewijs op elkaar afgestemd zodat je kan matchen met je kinderen (of je kinderen onder elkaar!)  zonder er identiek uit te zien. Fris en fruitig, ruitjes en strepen of bloemen en beestjes, welk thema past het best bij jouw gezin? 

bOIVfoQQB0mXose1LLoucbWOkoo5rrTY64ETxVep.jpeg

Hartsvriendinnen dochters én moeders

Uit honderden reacties één duo winnaars kiezen, het is géén gemakkelijke opdracht! Maar kijk hoe schattig hun inschrijving was!

4AKI2hItRnuRVM367f2fFpJ32FFlv7R5bDuBX19h.png

Niet alleen de mama's Evelien en Lieve zijn hartsvriendinnen, ook hun beide dochters van 4 jaar zijn onafscheidelijk. Slashparents Evelien en Lieve kennen elkaar al sinds hun schooltijd en fantaseerden ooit om elk een dochtertje te hebben van dezelfde leeftijd, zodat ook zij op hun beurt vriendinnen konden worden. Een droom die duidelijk is uitgekomen, en meteen 4 geweldige ambassadeurs voor een kledingmerk als Lily-Balou! 
En bedankt trouwens aan boetiek Lillefant voor de gastvrijheid!

De matching collectie van Lily-Balou vind je in de betere boetieks en kan je ook online shoppen via deze link
Hoe Maison Slash staat tegenover samenwerkingen, lees je hier.