Oké, misschien niet door het hele land. Maar wel naar zee! Lekker luieren, zandkastelen bouwen, over de golven springen, ijsjes eten, ... Zalig toch?  Maar elke slashparents weet hoeveel voorbereiding er moet gebeuren wanneer je met het kind naar zee wilt gaan. Het kind moet een zonnehoedje op, het liefst zo een met een koordje onder de kin. Het kind moet een dikke laag zonnecrème gesmeerd krijgen, zeker factor 50. Het kind moet zijn waterschoentjes bij de hand hebben, zijn bandjes en oh ja zijn schopje en emmertje nog. En dan de allerlaatste stap: het kind moet je telefoonnummer in koeien van letters (of beter cijfers), duidelijk leesbaar en in onuitwisbare inkt, op de arm hebben staan. Want. Je. Weet. Maar. Nooit. 

Als kind ben ik ontelbare keren verdwaald gelopen. Niet alleen aan zee, maar ook op de Sinksenfoor, op vakantie in Kreta, in een treinstation in Engeland, op een camping in Frankrijk, ... Noem maar op. Veel ouders schrijven hun telefoonnummer op de arm van hun kind. Of je het nu met een balpen, een stift of een eyeliner doet, echt safe is het niet. Na een paar uurtjes spelen in het zand en in de zee vervagen de cijfers al. En ok, je hebt wel die gratis bandjes die je aan zee kan krijgen, maar echt duurzaam zijn die niet. Gelukkig bestaan hier ge-wel-dige alternatieven voor. Let me introduce you: de anti-verdwaalbandjes, wegloopbandjes of de SOS armbandjes! Deze bandjes kan je kind ten alle tijden aanhouden en zo voel jij je meteen een pak geruster!

Wegloopbandjes van Atelier Feryn

Een lederen bandje voor je kind, hoe tof en vooral, hoe schoon!? Er is plaats genoeg voor de voornaam en voor twee telefoonnummers. Daarnaast kan je kind de kleur en het symbooltje zelf kiezen! Binnen de korste keren draagt je kind deze armband als fashion statement in plaats van als veiligheidsmaatregel. Wat een win-win! Ook over het knoopje is nagedacht: makkelijk te openen voor ouders, maar heel kinderhandjesproof. En ohja, deze bandjes van Atelier Feryn zijn op en top Belgisch. En ohja, naast de naambandjes hebben ze ook nog heel erg mooie handtassen. We loooove!!!bVYwXUapTMdzRRlqLV8bCwKsohmYWA36miUXdHo3.jpeg(Foto: Atelier Feryn)

Gepersonaliseerde armbandjes van Mojid

De armbandjes van Mojid zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar (Je weet maar nooit waar je avontuurlijke partner belandt!). Het handige aan deze armbandjes, is dat je er een heeeeeleboel op kan zetten! De naam van je kind, jouw telefoonnummer, nog een telefoonnummer, ... En dan heb je nog plaats voor allergieën, bloedtype, ... Het is volledig personaliseerbaar en handig voor groot en klein! Een extra pluspuntje: bij het kopen van een armbandje, gaat er 1 euro naar Child Focus. Daar zijn wij fan van! En ook deze is helemaal Belgisch. Dat maakt ons dubbel fan!Xs2SfHiRW0cnlgZvFc1hTGgFi0CvxcnvDYzMIQGa.jpeg(foto: Mojid)

SOS Armbandjes van Help-ID4Kids

Dit SOS armbandje van Help-ID4Kids is de beste opties voor de allerkleinste kinderen. Ze worden gemaakt voor kindjes vanaf 1 jaar oud. Ook deze bandjes zijn in leuke kleurtjes beschikbaar én ze zijn wasmachine bestendig! Hoe tof/handig/slim is dat!? Hier kan je kiezen tussen een plaatje van siliconen of een plaatje van roestvrij staal. Over het algemeen is het bandje echt gemaakt uit super stevige materialen, die tegen een grote stoot kunnen!

4uAQTF7qXgeuFgDDITiDkk2VSqK7R5WEXLt02Cu0.jpeg(Foto: Help-ID4Kids)