Heb je zo'n kind dat zich de hele dag op woeste wateren waant en er zich dan ook een haak en een papegaai op de schouder bij fantaseert? Dan kan je er eigenlijk niet van tussenuit om hem een kamer helemaal ingericht naar zijn 'meug' te gunnen. Wat inspiratie nodig? Hierzo! Of je het nu zelf schoon vindt of niet, houden we stil in het midden. Alles uit liefde voor het kind, newaar.

Een bed of een boot?

In een over the top kinderkamer in piratenstijl kan een bedboot/bootbed natuurlijk niet ontbreken. En hoe groter, hoe beter (als er plaats is, hé)! Positief hierbij: je kan al niet zeeziek worden.


rhjCJxMh7G4YUZX7Qc2P4apdvZZy6vnKQTURO9NQ.jpeg

ygh2TxAAUJf1FHaGiA4Ji1KB4geUsH3mV20nZX9G.jpeg

(Foto’s: Pinterest)

Genoeg vissen in de zee

Geen piraten op zee zonder vissen en haaien in het water. En waarom geen vissen naar de kinderkamer halen? Al dan niet de echte variant. Print een aantal afbeeldingen van vissen af, plak deze tegen de ruit en gooi er een blauwe folie over. Op een hip en een wip heeft je zoon of dochter een aquarium! En eentje die je niet hoeft proper te maken. Dubbele winst.

lEJGDSRt6swiidLZ30MTzpLFkNynGvks5J6UMz8v.jpeg

(Foto: Pinterest)

Aye aye, captain!

Geen echte piratenkamer zonder de perfecte decoratie om alles af te maken. Dingen die niet mogen ontbreken volgens ons? Een haak om de kinderkleding op te hangen, bijvoorbeeld. De inhoud van de kledingkast, en of deze ook is aangepast aan het thema, laten we volledig aan jou over. Of een lamp in de vorm van een octopus en de schatkist en bijhorende schatkaart niet te vergeten, uiteraard!

ofiUbglVPJ0pyA9rdzsKBRN7AMX3FglYUhv5KR7E.png(Foto’s: Pinterest)

Let’s go next level

Als je niet genoeg hebt aan de vorige inspiratiebeelden, kijk hier dan eens naar. Zou je je zoon of dochter kunnen overtuigen voor zoiets? Je piraten zullen alvast het coolste schip van de zeven zeeën hebben!

Krijg je er niet genoeg van? Bekijk dan eens onze Pinterest-pagina voor nóg meer piraten-shizzle.

sFa4jAdbkXi8sFf1oBH6lEqhp4Mbjbww5RNwEfNH.jpeg

wECweQodOS33h4OgBWrhnddeuP1PshR22CohcwUE.jpeg

C4W79T8v3l3rRjxmcnv6THAkpNE427YhVsWvO6U1.jpeg

(Foto’s: Pinterest)