Slashparents met fervente gamers in huis weten dat daar geen very Pinterest waardige kamer bij komt kijken. Bij deze kindertjes lijkt alleen de regel 'hoe lelijker, hoe gamelijker' van tel te zijn. Wie al eens zo'n gamestoel van dichtbij heeft gezien, of nog erger, er één in huis heeft, weet waar we over spreken. Pure horror! (ook al zitten die dingen echt wel comfy) Maar wie zoekt, die vindt. En zo vonden wij toch een paar items die obligatoir zijn voor een gamer en nog net door de voordeur mogen van ons.

yoIGl7DndAjbgMYusiUhwQQyFxJ2IoA61taHWlkY.jpeg

1. Opzichtige dekbedovertrek

Ook een gamer moet slapen, maar dan liefst in stijl. Hun stijl die er dan meestal geen is. Laten we hopen dat ze deze Pac-Man dekenhoes wel cool genoeg vinden. Wij wel alleszins. Hier kan je hem kopen! En voor gamende slashparents die wel houden van wat retro, ze hebben hem ook voor een tweepersoonsbed.

2. Poppetjes poppetjes poppetjes

Haal de gereedschapskist maar boven en hang al maar een rekje op of 2, 4, 8. De kleine Funko Pops hebben ze in alle mogelijke personages (voor jezelf: zelfs die van Friends!) die je je maar kan inbeelden en is onmisbaar in de kamer van een gamer. Als je dacht dat je er met de verzameltoestanden in de supermarkt vanaf was, dan ben je bij deze gewaarschuwd! 

3. Zak maar lekker door in de zitzak

Uiteraard heeft een echte gamer een vieze vuile gamestoel achter zijn pc staan, maar daar gaan we liever niet verder op in. Laat een zitzak in een plezant kleurtje een waardig alternatief zijn. Ga voor een wasbaar exemplaar, dan kan er al eens gesmost worden!

4. Stilleven aan de muur

Gedaan met een liefdevolle spreuk of schattig beest aan de muur, het is tijd voor the real stuff! Hoe opzichtiger en hoe fouter de kleurencombinaties op de poster, hoe beter. Laat dat vooral dé leuze zijn voor alles wat je kiest voor kind's game room. Eat, sleep, game, repeat is er nog zo eentje!

5. Let there be light!

Hier is maar één juiste keuze: HET MOET EEN BLAUW NEONLICHT ZIJN!!! Alle andere kleuren zijn not done. Je wilt toch dat de sfeer helemaal juist zit. Blauwe neon dus, zoals deze. Hang er verschillende bij elkaar voor een leuk effect. 

6. de accessoires

Veel frullen wilt een gamer niet echt in zijn kamer, als dat scherm en die muis maar goed werken. Maar niks leuker om de kamer wat extra op te smukken met leuke hebbedingen. Een kussen in de vorm van een gameconsole bijvoorbeeld.