Dat wij al even achter de schermen bezig zijn met onze #parentfriendly agency. En daar komen vaak héél toffe projectjes uit. Zoals deze school-style kinderkamer die we maakten voor Ikea! 

Eerst en vooral: hoe hard kunnen we dit van onze bucket list schrappen? Een stylingopdracht voor Ikea is zowat de natte droom van elke creatieve stylist! En Maison Slash did it! Ikea vroeg ons om specifiek een die hard back-to-school kinderkamer te stylen. Samen met onze supercollega Gwen kwamen we tot dit prachtige resultaat: een kamer in pure schoolklas-stijl.  Met een stoere whiteboard organiser en een gepimpt 'back to school'-rek is huiswerk maken op de slaapkamer voor geen enkel kind nog een opdracht. Vinden wij.

Making off Ikea 2The making of

We kunnen je verzekeren dat zo'n stylingdagske niet in je koude kleren kruipt. Niet alleen was het even diep nadenken hoe we al die schoon Ikea-spullen zouden hacken om er een coole en betaalbaar schoolstyle-kamer van te maken. (Gelukkig is 'omdenken' onze middle name) Maar ook spullen halen, opzetten, ons model onder controle houden, foto's maken en alles weer afbreken, horen erbij. Hard werk. Zweet. En de uiteindelijke bevrediging. Een beetje zoals een bevalling eigenlijk.

collage making off ikeaModel van de dag was dochter Rosie. (Dat kind is een natuurtalent!) Eenmaal de ster van de dag op haar plaats was, was het van samenwerken, puzzelen, zweten, stylen en shooten. Maw: heerlijk. Op het resultaat zijn we trouwens heel erg trots! making off Ikea 3

school-style kinderkamerHoemaakjeda?

Concreet maakten we een  whiteboard organiser,  een gepimpt back-to-school-rek en snackzakjes met stoere tekeningen. Hoe je zelf aan de slag moet? De tutorials vind je terug op de website van Ikea!