't Is tof in den hof, maar in den bos ook! En al zeker in deze periode van het jaar. Vallende bladeren in schoon warme kleuren, de geur van noten en warme chocomelk. (Dat laatste hoort niet meteen in een bos, maar wel bij de herfst, niet?) Heb jij zo'n kind dat graag tussen de eekhoorns, beukenbomen en paddenstoelen wilt wonen, maar jij hebt zo je eigen redenen om dat niet te gaan doen? Dan hebben wij wel wat tips om alsnog dat kind van jou gelukkig te maken. Want je kan ook best een 'bossige' sfeer in de slaapkamer of een hoekje van je huis toveren. 

PTv0RIPMSaXSH1XU83yF97Z55B0wAfHPat7EoURv.png

1. Een dekenhoes met oetchiekoetchie bosdieren op van Snurk. Zelf ook zot van? Ze hebben ze ook voor een 2-persoonsbed. Lucky you!

2. Een wandrekje om je mooiste prentenboeken op uit te stallen. In rotan, en dat is weer helemaal hip!

3. Voor extra gezelligheid en sfeer hang je een bedcanopy boven het bed. Kies voor een warme kleur, dat geeft rust en is ook gewoon mooi!

4. Natuurlijk, een lichtsnoer! Koop er misschien meteen 2, want eens dat ding hangt, ga je er zeker zelf nog ergens anders een willen hangen. 

5. Je kan de muren van de kamer een groenig kleurtje geven, maar je kan ook gewoon een heel bos tegen de muur hangen met dit papierke bijvoorbeeld.

6. Geen bos zonder een konijn, zeggen wij. En keitof als het nog licht geeft ook!

7. Zo een heel boswachtershuis in de slaapkamer van je kind zetten is er misschien wat over, dus misschien vinden jullie wel het gulden bospad met dit bedframe

8. Want er kunnen geen beesten genoeg zijn, dus daarom gooien we er graag nog een paar kamperende muizen van Maileg bovenop. 


(Foto credits: Home of the wildlings)