876637918 en nog oneindig meer inspirerende beelden en ideeën vind je op Instagram. Maar krijg je bij het invoeren van je hashtag meteen dat schoonste plaatje waar je naar op zoek bent? Tik #marshmallow in, want je wilt graag origineel doen op het volgende verjaardagsfeestje, en check wat je krijgt. (Ik kreeg 3 Indische vrienden op Tomorrowland!) Eindeloos scrollen en klikken dan maar? Duh, Maison Slash leidt jou rechtstreeks tot bij de juiste accounts. Deze maand doen we van #upcycle. 

Schereleimpapier

YccMbxCZrAu4CfWDyFuwpEuEQrexzmwZe7ruf35T.png

Eine Duitse Fraulein met heel veel stijl en handige handjes. Met kleine ingreepjes maakt ze van iets gewoons iets fancy dat je zo in huis wilt halen. Yep, Luisa weet van aanpakken. En zo zie je maar, upcycling heeft dezer dagen helemaal niks meer te maken met geitenwollensokken (waar anderzijds ook niks mis mee is, uiteraard!).

wastefreeplanet

mer1tNRXVk0sfAgbTeywPNCeMFega3zwpbEExkvM.png

Wastefreeplanet is een keileuk online magazine, zoals het onze, met een ook even leuke Instagram account. Heel veel leuke upcycle en zero waste tips vind je hier. En mooie inspirerende beelden ook. Win en win en win en win voor alles en iedereen!

ladybella.diymlVUgSu4ozYemtjtcRzSEWyLyhDsoTamR9vZZbwb.png

Dat ze in Duitsland al langer bezig zijn met de natuur wisten we (ja toch?), maar dat ze dan ook weten hoe ze het juist en schoon moeten verpakken, dat biologisch en ecologisch leven? Amai, een tweede Fraulein bij de buren biedt zich aan met deze leuke upcycle account. Voor een workshop woont ze misschien net wat uit de buurt, maar je vindt ook leuke DIY's op haar blog waar je zelf heel snel mee aan de slag kan.

SØNDAG

RPOa5Orb0IvpgmuDzEtGf8EYuwGaf80pTAQD1Ia0.pngSøndag is het Belgische upcycle label van Ali en Hanna. Met de regelmaat van de klok duikt dit duo in het atelier om leuke tweedehands meubels een nieuwe frisse look te geven en te verkopen. En hallo, heb je zelf nog een kastje of wat stoelen staan die je in een nieuwe jas wilt steken? Dat doen zij ook!

IngthingsfeqPQ6n065ms70iMMRpn2rpBj7OvV9nkrzBxC8XD.png

Een Instagram-account vol kleine, onvolmaakte, gebruikte, gevonden, zelfgemaakte, lelijke, lekkere en gewone dingen. Keischattig, keischoon, keiplezant. We like Ingrid en al haar things!