Ma how, voor zé-kerst. Gaat Veritas in zee met knaller Eva Mouton?! Het resultaat is een geweldige (geen ge-ze-verrr) kindercollectie rond de Noordzee. Zé-ker de moeite waard. (En ja, heel dit artikel gaan we dit zee-woordspelletje aanhouden. Dus lees zé-ker verder.)

Als Eva Mouton haar tanden ergens inzet, dan spitsen wij onze oren. De volledige 84 collectiestukken voor Veritas ontwierp Eva voor jongens en meisjes tussen 4 en 10 jaar. En alles rond het thema Noordzee. 

Belgische kust-nostalgie

Ah ja, want wie heeft er geen nostalgische gevoelens bij een tripje naar zee? Druppende ijsjes op de dijk. Opwaaiende badlakens en zand recht in de oogjes. Natte en doorregende strandwandelingen. Plakkende zwembroekjes en -pakjes. Klefferende en overhitte teenslippers. Al deze overload aan zeeplezier was de ultieme inspiratiebron voor de Eva Mouton x Veritas-collectie. 

En dat snappen wij! Want zand tussen de billen, maar geweldige zee-herinneringen! De collectie kan je via deze link bewonderen en is vanaf 28 maart te koop, en bereid je alvast voor: het gaat hard gaan. Op=op enzo.


Een echte slashen/wedstrijd!

Wij zouden Maison Slash niet zijn als we ons enthousiasme niet zouden ondersteunen met een geweldige slash-wedstrijd. Nu het kan. Want kijk naar deze geweldige slashen/teenslippers* die jij kan winnen voor al je kinderen! Ja, AL jouw kinderen. En ook de kinderen van je vrienden. Echt zwaar zot, niet?  


* De slashen zijn beschikbaar van maat 25/26 tot maat 35/36 in een blauwe en roze versie 

Wat moet je doen? 

Winnen doe je door eerst mee te doen. Meer bepaald op onze Facebook-pagina. Volg die nu! Want de wedstrijd lanceren we op maandag 1 april (dat is geen grap) en loopt af op 4 april om exact 23u59. 

Hoera voor de irritante zeezoeker!

En als je binnenkort nog eens naar de zee gaat. Neem dan ze-ker onze irritante zee-zoeker mee. (Onderaan dit artikel te downloaden!)  Het houdt vervelende kindjes (of partners) zee-en van tijd bezig tijdens zeer lange zee-dagen. En vergeet uw slashen niet!Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Veritas. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staan, lees je hier.

Download hier het bestand!

Vet Irritante Zeezoeker Downloaden