Verjaardagfeestjes zijn een jaarlijkse uitdaging. Thema's verzinnen, uitnodigingen maken, outfits en versieringen  (aaaah kak, we zijn de servetten vergeten!) Bij AVA snappen ze maar al te goed hoeveel werk dat is. Daarom brengen ze nu, samen met dat andere Belgische familiebedrijf JBC, een birthday-collectie zodat jij volledig relaxed de jarige job in de watten kan leggen. Klinkt geweldig? Awel, dat vinden wij ook!

Het is de eerste keer dat de twee Belgische familiebedrijven AVA en JBC samenwerken. Maar knallen zullen ze! Want samen wilden ze graag een verjaardagcollectie uitbrengen om ouders het zo gemakkelijk mogelijk te maken op de grote dag van hun kleine of grote feestvarkens. Euh, dankuuuu! Er zijn alvast  twee thema's klaar: vrolijke roze flamingo's en een exotisch jungle thema met gorilla's, olifanten en leeuwen. Elk met hun eigen eigen kleuren en designs.

Alles in één!

Wat kan je in de collectie vinden? Alles wat je nodig hebt voor het perfecte feestje! T-shirts, ballonnen, slingers, vilten en herbruikbare verjaardagskroontjes, bekertjes, servetten, placemats, uitnodigingen, noem maar op.  Alles staat gewoon zo voor je klaar. Voor de kroontjes hebben ze ook genummerde patches (van 1 tot 8 jaar) die je kan wisselen. Zo kan je de kroon nog jaren opnieuw blijven gebruiken!

Een groot familiefeest

Wel keitof van AVA en JBC dat ze families willen helpen om toffe momenten samen te kunnen vieren! Als familiebedrijven snappen ze dan ook kei goed hoe belangrijk deze (soms kleine) momenten kunnen zijn voor zowel ouders als kinderen. Daarom willen ze samen ervoor zorgen dat kinderen de dag van hun leven hebben, en dit zonder dat ouders zich zorgen moeten maken over alle kleine dingen. Knal: dat is wat ze #parentfriendly noemen!


JBC stond -als expert op vlak van mode- in voor de vrolijke designs. AVA zorgt ervoor dat de designs doorgetrokken werden op accessoires zoals bekertjes en slingers. De servetten en placemats worden zelfs hier in België gedrukt. Allemaal dicht bij huis!

Voorlopig is dit de enige samenwerking, maar in de toekomst zullen er zeker nog meer volgen! Te curieus? Hier alvast een link naar de collectie!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.