Boomhutten, who doesn't love them? En je hoeft er niet eens handig voor te zijn, want tegenwoordig kan je zelfs een boomhut laten ontwerpen én laten maken! Geen tuin, geen bomen? Zelfs daar hebben we een aantal oplossingen voor! Check hieronder ons wegdroomlijstje voor zij die snakken naar een nachtje hoog in de lucht, een toffe speelplek voor de kinderen of een drankje op een terras tussen de bomen.

#zwiereuhh

Twee grote bomen in je tuin die net ver genoeg van elkaar staan voor een kabelbaan? Lucky you! Laat de kinderen van hun boomhut naar de andere kant van de tuin zwieren, maar hou natuurlijk wel een oogje in het zeil!

Bron: Barbara Butler

#forparentsonly

Zijt maar zeker dat ook volwassenen kunnen genieten van een hoog-in-de-lucht stekje. Als je écht handig bent en een grote tuin met hoge bomen hebt, let's go. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een romantisch nachtje in deze airbnb boeken.

Bron: @justindemutiis_nature

#upintheair

Deze is voor zij die soms niet genoeg hebben aan gewone alone time, maar snakken naar hoog-in-de-lucht-waar-niemand-me-kan-storen alone time. Dit pareltje werd gemaakt door het professionele team van La Cabane Perchée. Niet echt DIY materiaal, maar no worries! Ook deze makers verhuren een aantal boomhutten als vakantiehuisjes. Check ze hier!

Bron: La Cabane Perchée

#realitycheck

Allemaal goed en wel die dromerige boomhutten, maar veel slashparents hebben geen tuin, laat staan zo van die gigantische bomen. Zie hier de oplossing om je kind met een enorme boomhut-wens toch zoet te houden. Een (binnen)boomhut (op de grond)!

Bron: Greenjump.nl

#tweelinkerhanden

Heb jij zoiets van 'ik wil dat écht, maar ik kan da nie'? Awel, er bestaan dus bedrijfjes die boomhutten op bestelling maken! Neem eens een kijkje op de website van de boomhutbouwster. En ja, dat wordt gemaakt met #girlpower!

Bron: De Boomhutbouwster

#openlucht

Niet echt behoefte aan een tweede huisje in je tuin, maar zou jij wel eens graag hoog tussen de bomen een cocktailtje sippen? Dan is een boomterras misschien wel iets voor jou! Ook super handig om de buitenspelende koters vanuit vogelperspectief in De 't oog te houden. Zo eentje kan je trouwens ook gewoon op bestelling laten maken via deze website.

Bron: Hogerhuis