We zijn alweer massaal bezig met vakanties inplannen en creatieve oplossingen zoeken voor als 't allemaal in 't water zou vallen. Wij vonden 6 huisjes die het 'boeken' waard zijn, waar je sowieso veel plezier in zal beleven. En voor die huisjes heb je helemaal geen annulatieverzekering nodig, want je placeert ze gewoon in je eigen hof. Haal je tracker van #1000UurDeDeurUit maar boven, want in deze huisjes gaan je kinderen (en jij so-wie-so ook) nog oneindig veel uren plezier beleven! 

Precies écht op vakantie

Met dit charmante houten speelhuisje zit je toch precies in een échte Airbnb. Alé, de kinderen dan toch. En dan hebben we het niet over dat teleurstellende vakantiehuisje van een paar jaar terug, maar wel over die ene catch. De raampjes en deuren kunnen echt open en dicht en op het picknickbankje kan je ook gewoon echt zitten en iets eten. Again, de kinderen dan toch. 


Geen tuin? We got you!

Respect voor alle ouders die hun kinderen tijdens de lockdown niet buiten in de tuin konden placeren. Dit is een speelhuisje/tent voor slashparents zonder tuin. Het is een sober tentje we know, maar dat staat toch eigenlijk net wel tof in het interieur in plaats van zo'n kleurrijk plastieken ding. Daarbij kunnen kinderen deze tent helemaal inrichten zoals ze zelf willen. Is het een winkeltje, is het een laboratorium, is het een vakantiehuisje, of is het misschien wel een ziekenhuistent? Dat kunnen ze helemaal zelf kiezen. 


Bij de buren

Kijk je uit naar een citytripje Amsterdam? Breng de kinderen (en jezelf) alvast in de stemming met dit Amsterdamse speelhuisje van Dutchwood. Gemaakt van gerecycleerd steigerhout uit de bouwsector. Da's met een échte takel enal. 

Het gecamoufleerde speelhuisje

Jammer toch, om zo'n boenk van een huisje midden in je mooie tuin te zetten? Daar kunnen we inkomen. Check deze speciale wilgentenen huisjes eens die gewoon volledig opgaan in je tuin. Tenen watte? Wilgentenen zijn waterloten van wilgen die wel vaker gebruikt worden voor het maken van bv. manden. Ze zijn 100% natuurlijk en vallen daarom helemaal niet op in je tuin zoals een plastieken huisje dat wel zou doen. De hutjes zien er daardoor ook wel simpeler uit, maar dat is juist ideaal voor de fantasie van je koter!

Zelfbouwpakket à volonté

 Geen tuintje? Een zomer vol regen? Bouw dan je eigen huisje binnen! En wat voor een. Een hoge prinsessentoren? Een breed piratenfort? Een geheime tunnel? #dakanallemaal! Met dit ingenieuze klittenbandsysteem kunnen de platen vastgemaakt worden aan alles wat voorhanden is. Veel plezanter dan een ‘kant en klare’ wigwam of een plastic speelhuisje! 
Cabin in the sky!

Misschien iets minder privacy nu je kind je vanop een hoogte in het oog kan houden, maar wel meer rust nu hij of zij zich urenlang kan amuseren in dit vissershuisje. Haal eens een setje eendjes vissen in huis en laat hem of haar vissen vanop het balkonnetje. Precies echt! Not judging als je er zelf ook eens inkruipt. We verdienen allemaal wel wat escapisme, toch?


In dit artikel gebruiken we affiliatie links. Dat wilt zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de welbepaalde website gaat. Je helpt ons alleen bij het ondersteunen van Maison Slash. Waarvoor dank!