Yes, zwembadtijd! En wat is er leuker dan baantjes trekken? Ronddobberen in het zwembad natuurlijk! De tijden waarin dat enkel ging op een saai ligbed, liggen gelukkig al een hele tijd achter ons. Nu kan je dobberen op een hippe avocado of een reuzenflamingo en je kids kunnen spelen met opblaasbare dinosaurussen of een eigen privé jet. Maak deze zomer iedereen jaloers met jouw inflatables. Wij geven je alvast onze vijftien favorieten op een rijtje. 


Twee in één hippe avocado

Hip, trendy en lekker, dat is de avocado samengevat in drie woorden. Helemaal fan van die Amerikaanse vrucht? Dan kan je hem vanaf nu ook in het zwembad gooien. De pit in het midden kan je eruit halen en is ideaal als strandbal. Twee in één, dat horen we graag, right? Shop hem hier!


Bron: Bol.com

Unicorn

Instagram staat er vol mee en terecht. We kunnen er niet omheen: hij is en blijft cool en zorgt ook nog eens voor uren speelplezier. Zo'n opblaasbare unicorn is enorm groot en kan tot honderd kilo houden. Ideaal voor koters die er met twee op willen. Bestel hem hier!


Bron: Bol.com

Een drijvende fles rosé

Eentje voor de mama's die af en toe wel eens een glaasje lusten. Beeld je in: liggen in het zwembad op een opblaasbare fles rosé mét een glaasje wijn in de hand. Er is zelfs aan een houder voor je glas gedacht! Helemaal overtuigd? Hier kan je hem kopen!


Bron: Amazon

Niet prikkende cactus

No worries, deze prikt niet. In tegenstelling zelfs: hij is superduber comfortabel en ideaal om languit op te gaan liggen. Hier schoor je hem! Enorme van van dit schattige vetplantje en zin in meer? Je hebt ook opblaasbare cactussen om je tuin deze zomer helemaal ibizaproof te maken. 


Bron: Plantiful

Rodeo stier op het water

Eerder op zoek naar wat uitdaging in het water? Bestel hier een opblaasbare stier en test uit wie van het gezin er het langst op kan blijven zitten! 


Bron: Scala XL

Opblaasbare oester

Als je graagt opvalt tussen alle andere vakantiegangers, is deze opblaasbare oester iets voor jou. Hij is gigantisch en heeft zelfs een rugsteun! De parel binnenin is dé perfecte strandbal. Koop hem hier!


Bron: Amazon

Zeemeerminstaart

Wat doen kinderen liever dan doen alsof ze een zeemeermin in het water zijn? Met deze opblaasbare band inclusief zeemmeerminnenstraart wordt het net echt! Bestel hem hier voor uren speelplezier. 


Bron: Monofun

Hashtag

Zit je met een fervente instagrampuber in huis? Ook aan hen hebben we gedacht! Een opblaasbare hashtag met glitters aan de binnenkant? Say no more, meer instagrammable gaat het niet worden. Bestel hem hier


Bron: Hema

Wolkje regenboog

Dobberen op een regenboogwolkje? En vier of vijf kinderen in huis? Op deze enorme opblaasbare wolk kunnen ze allemaal vertoefen, gedaan met ruzieën! Klinkt dat aanlokkelijk? Hier bestel je hem. 


Bron: Fun boy

Gaan met die banaan 

Zoek je nog een vriendje voor bij die avocado van in het begin? Wij raden dit bananenbed aan! Fleurig geel en groot genoeg om languit op te liggen. Voor de geïnteresseerden: hier schaf je hem aan.  


Bron: FonQ

Picknick op het water

Een verfrissende picknick in het water? Het kan deze opblaasbare spa bar. Voortaan hoef je zelfs niet meer uit het zwembad te komen voor een hapje en een drankje. Hier koop je dit absolute hebbedingetje. 


Bron: Toppy

Privéjet

Een kind in huis dat droomt van een carrière als piloot? In de lucht vliegen is misschien nog wat moeilijk, maar met dit opblaasbaar vliegtuig kan je koter alvast oefenen op het water. Jij baalt dat je vliegtuigvakantie niet door kan gaan? Kruip er dan ook eens op, hij is groot genoeg! Bestellen doe je hier


Bron: Fun Boy

Drijvend eiland

Groot zwembad in de tuin of plannen om met wat vrienden naar een zwemmeer te gaan? Dan is dit drijvend eiland op jouw buik geschreven! Je moet er wel wat eurootjes voor neerleggen, maar het is het meer dan waard. Nodigen jullie ons ook even uit als je deze koopt? 


Bron: Fun Boy

Voor de lekkerbekken 

Ben je een zoetebek? Dan is dit luchtbed iets voor jou! All eyes on you als je met dit kleurrijk spekje voorbij dobbert. Hier koop je het. 


Bron: FonQ

Dobberen op een dino

De stoerste uit het lijstje is sowieso deze oplaasbare dinosaurus. De echte zijn al een tijdje uitgestorven, maar met deze dino heeft je kroost garantie plezier in het zwembad. 


Bron: FonQ