We zijn allemaal nieuwsgierige dozen, en
inspiratie moeten we ergens halen. Wat verstopt er zich achter hun voordeur,
hoe organiseren anderen zich en hoe stemmen zij hun tuin af op kinderen? Deze
maand zitten we in Asbeek, bij slashparent Chloë, Stijn en hun drie dochters Marie-Lou, Billie én Pientje. Omdat beelden
soms veel meer zeggen dan woorden…

Als ge van u sokken geblazen wilt worden door de schoonheid en originaliteit van een tuin, dan moet je je kind eens inschrijven in een boem patat-kampje bij Chloë en Stijn. Met de gedachte dat kinderen vandaag te veel binnen zitten gekluisterd aan hun scherm en op school ook altijd tussen vier muren zitten, organiseren zij natuurkampjes voor kinderen in hun eigen hof, hoe de max is dat? Ravotten, spelen, plezier maken, zandtaartjes maken... Die drie dochters van hun hebben hier de zomer van hun leven.

Denk aan supercoole natuurlijke speeltuigen, een tipi-tent, een yurt, een trampoline, een glijbaan voor elk kind, zelfgemaakte buitenkeukentjes, zandbakken, een wilgenhut, een hangbrug, een serre vol wilde bloemen en verse groentjes, een moestuin en als kers op de taart een eigen kinderboerderij met ezels, schapen, kippen, ezels en konijnen. Mogen we een tikkeltje gezond jaloers zijn op dit vrolijke gezin?