Halleluja parents/survivors, de lockdown light loopt ein-de-lijk op zijn einde! Hoera voor weer sociaal contact in je bubbel met maximum 10 personen. (Dat zijn ongeveer twee gezinnen voor een dikke party time!) Perfect moment om de gemiste feestjes alsnog in te halen. Decoratie is misschien een klein detail hier, maarrr kan je feestje wel een hoger wauwgehalte bezorgen! Drie weken lang geven wij in de #AVoila-reeks samen met winkel AVA tips voor een oogstrelend feest. Vandaag: oogverblindende slingers waar iedereen straks jaloers op is. Makkelijk te maken of te kopen. Ha!

Jij wilt slingers op je feest? Gelijk heb je! Slingers maken alles feestelijker en dat kunnen we vandaag absoluut gebruiken.  Alle benodigdheden voor deze prachtexemplaren vind je bij AVA. (Je moet daar zelf fysiek niet voor naar de winkel, je vindt ook alles na een bezoekje aan hun website.) Hoe je die slingers precies ineen flanselt kom je hieronder te weten! 't Is ene met papier, en ene met pompons. De andere kan je gewoon lekker makkelijk kopen. Want het is de totaalset die het hem helemaal maakt!Wathebjenodig?

  • Twee slingers (deze vormen de basis van je set. De andere twee gaan we lekker zelf maken!)

Hoemaakjeda?

pk7s742dFhUuPafQfrCT0wbjsu4v7GKXkNGIBffK.png

1+2 Hang alvast de twee slingers die je kocht uit aan de muur. Zorg dat je er wat ruimte tussen laat zodat je straks een mooie set maakt.

3. Slinger 3 gaan we zelf maken! Hiervoor heb je het gekleurd papier nodig. 

4. Druk met de figuurpons cirkels uit het papier. 

5. Leg je uitgeknipte cirkels in een patroon naar keuze. 

6. Neem er vervolgens je nylondraad en plakband bij. Bevestig dan de cirkels aan de nylondraad. En ziezo, je eerste slinger is klaar. 

7. De volgende en laatste slinger komt tussen de tweede en onderste slinger te hangen. Rijg de pompons door de nylondraad. 

8. Om wat plaats te creëren tussen de pompons, lijm je ze best even vast aan de draad. 

9. Als laatste bevestig je de twee slingers aan de muur en klaar ben je voor het oogverblindend feestje! 

Volgende week maken we een tafelcenterpiece! yes!

JUdFTS6VQBKp86u8KWLw77AvBrpzXFqIfjBaGufN.jpeg

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. Check zeker hun aanbod met DIY-artikelen en andere te gekke decoratie! Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.