Jules of Juliette? Sam of Sam? Paul of Pauline? Het leukste nieuwtje van de wereld wil je toch met diezelfde wereld delen, niet? Huh, en dat er nog steeds een vuil virus een stok in de feestwielen steekt, hoeft je hier niet in af te remmen. Want hoipiemelvaginaloj, samen met AVA kan je perfect in je bubbel het geslacht van de baby in je bobbel onthullen op de meest originele manier! We present you some heel erg leuke coronaproof ideetjes.

Dat we niets liever doen dan een feestje te hangen aan de bekendmaking van het geslacht van je baby, daar hoeven we geen tekening bij te maken. (Wat trouwens wel kan en mag hè, dat tekenen, daar hebben ze bij AVA voldoende spullen voor!) Maar, als je 't nog niet wist, dan wel nu: feestjes mogen en kunnen even niet. Of toch niet live met heel die fun loving framily aan je zijde. Gelukkig zijn we doorheen de voorbije maanden al zo inventief geworden in verjaardagen, huwelijken en gender reveals vieren op afstand dat the new way of having (of showing) a ball niet helemaal meer moet onderdoen voor het échte werk! 

Gender for life

Er is toch niemand die kraskaarten niet leuk vindt? En er is toch ook niemand die geen kraskaart met de post wil toegestuurd krijgen? Ewel, voila, dan heb je daar al je een eerste plezant idee! Zelf kraskaartjes maken is super makkelijk, en je hebt er ook niet al te veel spullen voor nodig. Wat papier, plakband en acrylverf en je kan aan de slag. Verzin er nog een leuke vraag of quote bij, stop het in een leuke envelop en de kraskaart kan de post op! Voor de non-believers van de makkelijkheid en de ik-weet-niet-hoe-dat-moeters geven we graag een how to filmpje dabei.


Ga er effe bij liggen, in bad

Wat dacht je van bruisballen met een boodschap? Bezorg je party troopers een badbruisbal aan de deur en stuur hun richting bad. Wil het hele gezin 'le moment suprême' beleven, maar kan niet iedereen samen in de kuip, dan is een glazen vaas ook goed. Naarmate de witte bal 'smelt' in het water komt er een roze of blauwe stof vrij, tadaa!  Er zijn tutorials om dit zelf te maken, maar hallelujah, daar heb je overduidelijk meer dan een Roger of Bea voor nodig. Gelukkig kan je ze easy peasy gewoon kopen. En dan maar hopen dat er niemand zo relaxed in dat bad ligt, dat de onthulling aan hem/haar voorbij gaat. 


(foto: Etsy)

Piece of (cup)cake

We worden toch allemaal gelukkig van een lekker zoetje en al zeker in coronatijden, comfort food for the win! Ons samen tegoed doen aan een hight tea kan nu helaas niet, maar waarom dan niet je eigen 'gender reveal home delivery' organiseren? Ga aan het bakken, what else is there to do, stippel je bezorgroute uit en lever een roze of blauw gevulde cupcake bij je framily aan huis. Hoe je die maakt? Simpel en goed! 


Wathebjenodig?


Hoemaakjeda?

  1. Bak enkele cupcakes en laat ze voldoende afkoelen. 
  2. Lepel het middelste stukje eruit en vul het op met kleine snoepjes in de kleur van het geslacht van de baby.
  3. Doe de botercrème in een spuitzak en spuit een mooie toren op het cakeje. Zorg dat de snoepjes in het midden bedekt zijn. 
  4. Werk af met roze en blauwe hagelslag.
Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA.Check zeker hun aanbodmet DIY-artikelen en andere te gekke decoratie! Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees jehier.