Een mooi versierde feesttafel is enig om naar te kijken, maar is soms ook een dingetje op de lange lijst aan taakjes. Met als gevolg: uitstelgedrag en uiteindelijk begin je er helemaal niet aan. Nochtans is zo'n aandachtstrekker midden op tafel echt wel een wauw-element voor de gasten op je feest.  Dankzij onze #AVoila-reeks die we samen met feestwinkel AVA uitwerkten,
wordt dat gedoe even ontspannend als een kleurboek voor volwassenen.

Een voorbereide slashparent is er duuzend waard. Straks wil jij weer feestjes beginnen organiseren en vooral de achterstallige verjaardagsparty's inhalen die vanwege een welbekend virus niet konden doorgaan. Denk dan zeker aan een wauwie centerpiece voor op de feesttafel! Het is niet moeilijk, om niet te zeggen erg gemakkelijk. In zes easy stapjes maak je deze te gekke centerpiece voor je feesttafel! Hoezé! En olé! En hupsaké! Alle benodigdheden vind je handig in één winkel: de AVA (duh!).

CC28vFkjpPtFqtuMv6NcAur0AKKywxthEvVc4ojF.jpeg

Wathebjenodig? 

- valse plantjes

- ballonnen

- tak of stok 

- naald en draad 

xR833yNW77xn4nrFKaKSiude6ViVq8tcs3sDKScW.jpegHoemaakjeda? 

1. Spreid de bladeren op een effen oppervlak, neem vervolgens je tak of stok en leg hem op de bladeren. De lengte van je stok bepaalt hoe lang je centerpiece uiteindelijk zal worden. 

2. Blaas de ballonnen op  (het mooiste effect krijg je door ze in verschillende groottes op te blazen).

3. Neem je ballonnen en naald en draad bij de hand.

4. Rijg vervolgens de uiteinden van de ballonnen aan elkaar met je naald en draad.

5. Knoop dan de uiteinden van de ballonnen aan de basistak en bladeren. Herhaal dit ongeveer vier keer (hangt af van hoelang je je centerpiece wil maken).

6. Knip de grote steel van je bladeren zodat je losse takjes krijgt.

7. Deze losse takjes kan je nu gemakkelijk tussen je ballonnen plaatsen door ze te plooien rond de basistak. Dit zorgt ervoor dat de lege gaatjes worden opgevuld. 

8. #AVoila, klus geklaard! Je centerpiece is nu helemaal feesttafel-ready! 

CAWr8E3Zu7L8Y9nLIypJe1MFMCibZRda4X2Twx6R.jpeg


Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. Check zeker hun aanbod met DIY-artikelen en andere te gekke decoratie! Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.