Het einde van de zomervakantie is bijna aangebroken. Say whaaat? Wat vliegt de tijd! Stress, plannen, niks weten. Druk tijdig op de pauzeknop en las een relaxmomentje in. Een gezellige picknick is ideaal om je hoofd leeg te maken en nog eventjes van deze indian summer te genieten. Eerder toonden we al hoe je zwevende bloemenvaasjes en pompons maakt om je picknickfeest op te fleuren. In deze #AVoilà-reeks is het tijd voor mega Instagramwaardige bestekdoosjes die je picknick in no time oppimpen! Ah ja, want geen tijd betekent niet dat het niet mooi mag zijn, hé!
Ze zien er kweeniehoetof uit, die zelfgemaakte bestekdoosjes! Moeilijk? Veel werk? Help? Hold your horses! We weten dat je busy busy bent. Daarom voorzien we een diy die je in een vingerknip fixt. En dan nog eens met zo'n fantastisch eindresultaat! Zalig!  Alles wat je nodig hebt, vind je natuurlijk bij AVA

Wathebjenodig?

Hoemaakjeda?

  1. Verzamel al je benodigdheden.
  2. Verpak je lekkere boterham of heerlijke wafel in het bewaarpapier en leg het in het doosje. Plaats de servet er dubbel geplooid op, gevolgd door het bestek en knoop er vervolgens een leuk touwtje omheen.


#AVoilà en klaar is kees! Een hip all-in-one pakketje!


Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. Check zeker hun aanbod met DIY-artikelen en andere te gekke decoratie! Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.