Heeft je kind zijn verjaardagsfeest nog te goed? Ah ja, corona maakte ons wel creatief, maar het gefeest met échte mensen (binnen je bubbel uiteraard) moet nog dringend ingehaald worden. Taart met afstand is ook lekker -zeker als de taart er ook prachtig uitziet dankzij deze DIY die we samen met AVA uitwerkten. #AVoila, zo heb je die verloren parenting-punten meteen weer ingehaald.

2020 moet het jaar worden waarin taart niet meer zonder caketopper kan. Taarttoppers zijn sowieso miauwkes voor het uitzicht van je gebak! Jij denkt nu: Jezuuusmina, waar kan ik dat kopen? Bij AVA. En je kan er ook zelf maken, leuk! Alle knutselgerei vind je eveneens bij AVA. Check! Handige website waar je alles online kan bestellen? Checkcheck!! 

Caketopper

0UCqGkSqOnarlAccvOzK0YxlhyaznQz2HuBziiwq.jpeg

Wathebjenodig?

Oedoededa?Stap 1: Knip de soepele ijzerdraad in stukken

Stap 2: Plooi de ijzerdraad in de vorm van je letter naar keuze 

Stap 3: Steek de pomponnen op de ijzerdraad 

Stap 4: Maak de pomponnen vast aan elkaar met het lijmpistool 

Stap 5: Lijm ook steeds alle pomponnen vast die aan het uiteinde van de draad zitten. Knip dan de overige ijzerdraad weg. Maar opgepast, voorzie nog een klein stukje draad om de caketopper in de taart te prikken. 

Stap 6: En ziezo, in een mum van tijd is ie klaar! Je eigen caketopper!

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met AVA. Check zeker hun aanbod met DIY-artikelen en andere te gekke decoratie! Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.