Is't weer vanda, ja? Je knipperde met je ogen en het was plots half september. De zomer lijkt veraf, de dagen worden beduidend korter en donkerder,  en je wilt je kind overtuigen van een fluohesje. Doe niet mee aan de stresserende Back to School. Doe zoals ons en doe met Veritas van Back to Cool. Uhu, want don’t lose your cool because it’s school. Wees gewoon slim en check deze handige diy's! Transformeer een stoer jasje in een fluohesje. Hack van het jaar!

Maar zo zàgen dat die kinderen kunnen! Alles om niet met helm of fluohesje naar school te moeten. But hey, safety first, niet? Probeer dit compromis: maak van een random en door kind goedgekeurd kledingstuk een 'veilig-naar-school'-outfit. Wij deden het met een stoer jeansjasje, wie kan daar nu tegen zijn?! 

Wathebjenodig?

ZsCRWn2eWNhNXWTF7KdOPY5TtBLDWTl2VLPstqPp.jpeg

- Bakpapier

- Hotfix

- Strijkijzer

- Schaar

- Potlood

- Eventueel meetlat

- DIY Hard Neon

Hoemaakjeda?

88KKpREslqe5DobN1pt2yBp4fku9e0827GOLjd2z.jpeg

1. Teken  de letters/figuur dat je wil gebruiken op de hotfix. Als je het langs de achterzijde doet wel opletten dat je de letters in spiegelschrift overmaakt 

2. Knip de letters uit

3. Plaats de letters op de juiste plaats op het jasje en leg er bakpapier over.

4. Zet het strijkijzer op stand 2 en strijk de letters nu op de jas. Dit doe je door druk uit te oefenen op het strijkijzer.

5. Laat afkoelen en pel daarna het plastic laagje af.

6. Fixeer een laatste keer met het strijkijzer. (Opgelet! Strijk niet rechtstreeks op de hotfix!)

1BLFI8r93B3dP7VqvfZEhFL4LlhDBBPh3hsW4k4o.jpeg

De belachelijk eenvoudige versie?

We wensen je gemakkelijke kinderen toe die gewoon nog luisteren naar hun ouders. Ben jij zo'n lucky one? Ga dan gewoon de stoere fluohesjes halen bij Veritas. Je kan deze ook personaliseren. Schrijf de naam met textielstift op de juiste plaats. Indien je het jasje wil wassen, dien je de geschreven letters te fixeren met een strijkijzer. Et voilà, klaar voor de donkere avonden!

0fzvE87KsBOcxUpj0GHAlfgPb28YIidCLMYN0Rs6.jpeg

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Veritas. Check zeker hun Back to Cool-collectie met kledij, accessoires, fietsbenodigdheden en schoolmateriaal - allemaal met Belgische stempel!

Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.