Nog één week en 't is weer vanda: dan start het schooljaar weer met alle leuke en minder leuke kantjes. Maar wij doen niet mee met de stresserende Back to School. Nope, wij doen samen met Veritas van Back to Cool. Uhu, want don’t lose your cool because it’s school. Wees gewoon slim en check deze handige diy's! Zoals... hoe tem je snel de haren van je wilde dochter op een drukke schoolochtend zodat het toch een hele dag blijft zitten? Zo. 

Mooi. Makkelijk. Snel. Dat is het ideale kapsel voor je onstuimige dochter. Maar hoe pak je zoiets aan op een stresserende schoolochtend en wanneer je kind bovendien weigert stil te zitten? Gebruik gewoon een donut. Een wat? Een haardonut. Dat is niks vies om op te eten, maar een handig hulpstuk voor de mooiste en meest stylish 'bun' op het hoofd van je kind. En... 't is zo gepiept!

Wathebjenodig? 

Oedoededa?

tch9qMHLtrVPfJ6tP7841UpHWeakAqLzbo4tnBaE.jpeg

  • Maak eerst een hoge staart
  • Schuif de donut over de staart
  • Verdeel het haar en laat het verspreid over de donut vallen zodanig dat je de donut niet meer ziet. !Tip! Je kan dit nonchalant doen of net ook heel strak voor een ander effect.
  • Fixeer met een extra haarelastiekje
  • Klaar! 

mds1EbiCX32L3nDhcd2eZooYNKrNgOtgdKi1x9Lk.jpeg

DE BELACHELIJK EENVOUDIGE VERSIE?

Is ook de donut een onhaalbare kaart voor je wiebelende en ongeduldige dochter? Ga dan voor de belachelijk eenvoudige versie. Schuif een simpele haarband in het haar van je kind, en het kapsel zal min of meer onder controle gehouden worden tijdens de schooldag. Of toch zeker een halve. Of een uurke, afhankelijk van de dochter haar kuren. Maar sowieso zal ze er alweer prachtig uitzien. Goed gedaan van je! (vuistje)

PWnZ41dKYxlju3yZBjgaNaXlH0AnRQAhlBsZz9xt.jpeg

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Veritas. Check zeker hun Back to Cool-collectie met kledij, accessoires, fietsbenodigdheden en schoolmateriaal - allemaal met Belgische stempel!

Hoe wij tegenover samenwerkingen staan, lees je hier.