Het normale ritme, finally we meet again! Hobby's, werk, school. Puzzelen, schuiven, organiseren... Zonder agenda lukt het niemand (als je het tegendeel zegt, krijg je een dik zwart kruis op je voorhoofd!) om overzicht te houden op alle gezinsactiviteiten. Sommigen gaan voor digitaal, maar wij hebben nog steeds een voorliefde voor een krabbelschrift, krijtbord of gewoon deze prachtige en speciaal voor jou ontworpen familieplanner. Want het oog wil ook wat.

Hoe hard we ook opgelucht ademhalen wanneer we zo rond half september weer helemaal in het normale ritme zitten (zo gaat het toch ongeveer bij ons), gemakkelijker wordt het er niet op. Na het maanden entertainen en preteachen, staat september voor plannen, lopen en keiharde time management en dat hopelijk voor het hele schooljaar lang. (Je zal zien, straks zeuren we over wanneer het weer vakantie is. Zo zijn we dan wel weer.)

Omdat september eigenlijk nieuwjaar vieren is voor slashparents en hun kinderen, kan je best nu beginnen met een verse kalender. Wij ontwierpen deze handige familieplanner!

Zoek een oude ringmap, maak gaatjes volgens de foto's hieronder en hang (of nagel) de ringmap aan de muur. Je kan een stift aan een koordje hangen zodat je niet telkens op zoek moet naar schrijfgerief. En ah ja, print de familieplanner een paar keer recto-verso af!


familiekalender familiekalenderfamilieplanner