Zomer en ijsjes, twee dingen die volgens ons on-los-makelijk met elkaar verbonden zijn. En wat is er beter dan gewoon zelf ijsjes maken, zo veel als je maar wil! Ik welke vorm, kleur of grootte dan ook. Wij beginnen hier al te watertanden. Kijk hier hoe je helemaal los kan gaan met homemade popsicles. En onthou dit heel erg goed: ijsjes kunnen er nooit genoeg zijn!

BANANA ICE MOLD

Waarom normaal doen als je ook speciaal kan doen? En waarom fruit eten als je ook een ijsje naar binnen kan werken? Soit, don’t forget to eat your fruits, kids. Maar ijsjes in de vorm van een stuk fruit geven ons misschien toch al een minder slecht gevoel! Héél kitschy, maar wel heel tof! wdFqikSvuaMwBDktc5UMj6Qa6yLlktLYhPdbiIvO.jpeg

(Foto: Topbuzz)

eetbare cactus

We zeiden het al, popsicles in alle maten en vormen. Zo ook: een cactus vorm! Hebbennn! Hiermee zal je alvast de coolste (hehe) ijsjes kunnen serveren.

qtZTktcUOkv8beB5dxA5y435TKioow7KhrCYsVKV.jpeg

(Foto: Crateandbarrel

DINOSAURUS IJS

Het mag dus speciaal zijn hé. Zie hier: ijsjes in de vorm van dino’s. Jawel! Misschien nét te mooi voor zoon of dochter om op te eten? Want geef toe, ‘t ziet er wel tof uit!

6AajaSqycCUKOgMDxYOMZskgCxmTvd80ON84eOpr.png

(Foto: Amazon)

OLDSKOOL WATERIJSJES

Remember de waterijsjes die je eerst even moet ‘opwarmen’ vooraleer ze uit hun verpakking komen? Never gets old. Die klassieke waterijsjes zelf maken is natuurlijk super simpel én ook nog eens milieuvriendelijk als je gewoon de vormpjes gebruikt.

sXY8KvQ0B4MqnhlTiP7qAKrN7ef82MGh7UDT9r2c.jpeg

(Foto: Nymag)

UNDER MY UMBRELLA

We hopen allemaal op een zomer zonder al te veel regen. Maar als de hemel haar sluizen dan toch eens open zet kunnen we de pijn misschien verzachten met - uiteraard - een ijsje, in de vorm van een paraplu bijvoorbeeld!

rsUIwvSYX1Rv6nixcTHOM25TuY0TgkPTcwtYyD3M.jpeg

(Foto: Google)

FrUIT OP EEN STOKJE

Zoals we al zeiden, ijsjes kunnen er nooit genoeg zijn, en daarbij willen we nog even toevoegen dat ijsjes ook nooit groot genoeg kunnen zijn. Zoals deze vorm, met drie stukken ‘fruit’ op een stokje. Hallowkes, we gaan goed mogen eten!

ehMXYr80OFMgMkPtWsHMf1ntFPKTuX6NLcMft4xU.png

(Foto: Nymag)