De kappers? Ja inderdaad, ook gesloten. Uitgroei van hier tot in China? Awel, wij hebben de oplossing! Kleur je haar met Kool Aid, limonadepoeder uit Amerika. Ja, je hoort het goed, limonadepoeder. Je moet wel fan zijn van de regenboogkleuren! En moest het mislukken, waar ga je heen de komende weken? Inderdaad, helemaal nergens. Laat uiteraard ook je kids meedoen, het is hét moment om eens even helemaal geen rekening te houden met dat schoolreglement. Iedereen thuis met een kleurrijke coupe, het is eens iets anders en je wordt er spontaan vrolijk van!

Wat heb je nodig? 

  • 5 Kool Aid pakjes (per kleur die je wenst), hier kan je dat kopen!
  • 1 kopje conditioner
  • Warm water
  • Handschoenen
  • Haarklemmen 
  • Keukenrol
  • Verfborsteltje

Oedoededa?

1. Voorbereiding

Doe vijf zakjes Kool Aid in een grote kom en doe er een beetje warm water bij, net genoeg zodat het poeder oplost en je geen korrels meer hebt. Voeg daarna een kopje conditioner toe en meng alles goed door elkaar. Het eindresultaat moet een mooi dik mengsel vormen. Is het nog wat te lopend? Doe er dan nog een beetje conditioner bij! Dit doe je voor elke kleur die je wil gebruiken. 

2. Aanbrengen

Voor welke coupe ga je? De kleuren van de regenboog? Maar één lokje? Groene puntjes zoals popster Billie Eillish? Zó veel mogelijkheden. Keuzestress? Haal je inspiratie op Pinterest

Doe best eventjes plastic handschoenen aan, en gebruik een borsteltje om de lokken te kleuren. Als je genoeg kleur op de lok hebt gedaan, kan je de lok vastdraaien met een haarclip. Laat het mengsel zo'n 30 tot 60-tal minuten (hoe langer, hoe levendiger) in het haar zitten, en was nadien zoals je je haar altijd wast. 


Sta je te popelen om je haar ook eens een zotte make-over te geven? Bestel hier de producten van Kool Aid, te veel bestellen kan sowieso niet. Want je kan er ook nog eens heerlijke limonade mee maken, waar het dus in feite voor dient, oeps!