Je viert het of je viert het niet. Je vindt het overrated of je vindt het keiromantisch. Valentijn hoeft niet altijd cheesy en cliché te zijn! Mabanee! Dat kan ook gewoon grappig en nostalgisch zijn.  Download hier het 'Love Story Stripverhaal' en laat je kinderen jullie love story vereeuwigen. Beste Valentijn cadeau ooit, want: 't kost niks, de kinders zijn er even mee bezig, en je haalt weer goeie verhalen op! Happy Valentine!

De free dowload van het Love Story Stripverhaal vind je onderaan het artikel! 

Dat love story's niet altijd van begin tot eind bestaan uit 100% pure magie en romantiek, dat moeten we niemand uitleggen. Bij relaties horen ook gênante blunders op de eerste date, samen (figuurlijke) bergen beklimmen en als kers op de taart één of meerdere minimensjes opvoeden. Soms is 't lachen, soms is 't vloeken. Maar uiteindelijk was die bumpy ride het sowieso waard.

Jouw love story designed by uw kind!

Om op 14 februari samen nostalgisch terug te denken aan alle mijlpalen in jullie relatie, is ons Love Story Stripverhaal het ideale Valentijnscadeau! Aan de hand van een paar woorden als 'het begon allemaal' en 'voor we het wisten', zet je je love story om in een stripverhaal van één pagina. 't Zal dus keuzes maken worden. Of tactisch gebeurtenissen koppelen zoals bijvoorbeeld 'voor we het wisten, hadden we 7 kinderen, een half verbouwd huis en een hele familie muizen in de kelder'. Of 'voor we het wisten, woonden we in Zuid-Amerika, werd ons eerste kind geboren op de hoogste top van het Andesgebergte en moesten we daarna op basis van de stand van de sterren de weg naar het dichtstbijzijnde moederhuis zoeken'. (Hoewel die laatste misschien eerder een verhaal voor een volledig stripverhaal of een goeie film is.) Laat dat verhaal dan nog even illustreren door een van je kinderen en tadaam, je hebt een supercreatief en origineel Valentijnscadeau. 

Oewerktda?

Je jaagt de free download die onderaan dit artikel te vinden is, door je printer. Blanco stripverhaal? Check! 

Je vult bovenaan de strip de namen van je partner en jezelf in en schrijft op de lijntjes in 't kort jullie magische/hilarische/unieke love story neer. Boze schoonmoeder in 't verhaal? Dik geblunderd op jullie eerste date of samen de zotste stormen doorstaan? Allemaal love story waardig.

Je haalt er een van je kinderen en een doos stiften of potloden bij. Jouw kinderen zijn namelijk op de één of andere manier wel deel van die love story, dus wat hulp van een paar creatieve kinderhandjes is hier zeker op zijn plaats.

Als je kind nog niet kan lezen, leg je even uit wat er onder elk vakje geschreven staat en zet je je kind vervolgens aan het tekenen. Jezelf altijd al afgevraagd hoe je eruit zag op je trouwdag of jullie eerste date? Die kleine cartoonist zal je dat eens rap laten zien. 

Verhaal geschreven en prentjes getekend? Veeg indien nodig de koekjeskruimels of afgebroken potloodpunten van het blad af, steek het in een kaderke of knoop er een schoon lintje rond en klaar is kees. Geef het op 14 januari aan je vrouw/vriend/lover/soulmate en verras hem of haar met een origineel valentijnscadeautje van jezelf en de kroost!