De kerstvakantie staat al met een voet tussen de deur, je kan je dus maar beter voorbereiden op dagen binnenshuis zitten met je koters. Wil je niet dat ze de hele dag aan de kleine en/of grote beeldbuis gekluisterd zitten, ga dan wandelen, koken of laat jullie van jullie creatiefste kant zien. We hebben hier alvast een leuk ideetje voor dat laatste gesprokkeld bij Handmade Charlotte: sneeuwvlok happertjes!

In het Engels noemen ze Fortune Tellers, wij noemen ze gewoon happertjes. Je weet wel, van die geplooide papiertjes in hoekjes waar je dan verschillende wensen of toekomstvoorspellingen in schreef. Je gaf een cijfer, dan happen maar en hopen dat je die ene kleur kreeg waar je op hoopte. Want achter dat roos bolleke zat de boodschap: 'Hij gaat je zeker kussen!'

Was je dit leuks helemaal vergeten, en weet je begot niet meer hoe je er moet aan beginnen? Wij wel! En we delen dat graag. Heb je gasten over de vloer met de feestdagen, zet dan op elk bord een happertje gevuld met de schoonste wensen!

PUXj7i76i8j8RzWLHZo1srvZe34G1oM5qs8CVRDk.jpeg

Wathebjenodig?

  • papier
  • schaar
  • lijm
  • oogjes
  • potlood

Hoedoededa?

Heel simpel, met het bekijken van onderstaande video, af en toe eens op pauze zetten, af en toe iets drinken af en toe iets eten, en oefenen!

Heb je er toch graag een stappenplan bij? Check dan deze link!