Die kinders van ons vertrekken deze zomer massaal richting kamp. Dan is het van kaartjes sturen en brieven schrijven. Maar wat als je zoon of dochter niet van het schrijverstype is? (Of gewoon nog niet zo goed kan schrijven) Wat dan? Dan vond slashparent Elke deze vernuftige invul-postkaarten uit. Check deze kampkaartjes voor kinderen die niet graag schrijven!

ELKE
Volgende week stroomt ons huis voor minstens een weekje bijna helemaal leeg. De drie oudste kinderen trekken op kamp en zullen enkele dagen in een tent doorbrengen. En de jongste zal, naast vertroeteld te worden, hoogstwaarschijnlijk samen met zijn moeder een beetje verloren lopen. De enige connectie met het thuisfront zal post zijn. Zowel voor hen als voor ons. Zij zullen sowieso postgewijs goed voorzien worden. Ikzelf daarentegen hoop op 3 kaartjes, eentje van elk kind. Ik ga daar niet lekker stoer over doen, want ik hou nu eenmaal die dagen de brievenbus gewoon echt wel nauwlettender in de gaten. Mijn hart maakt echt wel een sprongske telkens ik mijn eigen geschrift (voorgeschreven enveloppen en al) kan ontwaren tussen alle rekeningen en reclamefolders. kampkaartjes 

Helaas zijn niet al mijn kinderen even enthousiaste schrijvers. Bovendien vertrekt ook dit jaar mijn jongste dochter mee op kamp. Omdat ze pas volgend jaar naar het eerste leerjaar trekt, kan ze buiten haar naam weinig andere woorden kan schrijven.  Daarom bedacht ik een voorgedrukt kaartje dat ervoor zal zorgen dat ook zij post kan opsturen. We oefenden alvast zodat ze weet wat ze ermee moet doen en ze is helemaal fan. Nu de kaartjes gemaakt zijn, wil zelfs mijn oudste zoon ook zijn lading mee!

kampkaartjes   Omdat ik denk dat niet alleen mijn kinderen zulke kaartjes kunnen gebruiken, deel ik ze graag. Ik maakte ze in A6-formaat (4 op een A4) zodat ze makkelijk uit een printer rollen en na wat knipwerk in een envelop passen. Op die manier kunnen ze op de achterkant toch nog hun persoonlijke boodschap kwijt. Download de kaartjes onderaan dit artikel! En nu fingers crossed voor een mini lading kamppost, want kijkt niet elke ouder daar reikhalzend naar uit? Of ben ik echt de enige flauwe bees in het gezelschap?