Een tattoo. Permanent. Voor altijd op je lijf. En zoals ze zeggen: "Once a tattoo, you kan niet meer stoppen met er te zetten." Van het een komt het ander,  en dan willen de kinders er natuurlijk ook een. Een echte op zo'n ongeschonden kindervelleke is misschien net niet zo pedagogisch verantwoord, maar voor alles een oplossing! Femke van Into the Woodz leert je graag hoe je zelf tattoos zet bij je kinderen. Kerst tattoos dan nog wel! En je krijgt er van ons de downloads zomaar bij. Kadootje! Alstemblieft!

Wathebjenodig?

SLolbNsQlp3oKhnxs2EXR5VBIbyLkNpsuWtw3N2T.jpeg

  • Een print-out van je gewenste tattoo. Onder dit artikel vind je een link waar je de ontwerpen kan downloaden
  • Potlood
  • Zwarte eyeliner (of een viltstift kan ook)
  • Vloeibare pleisterspray
  • Wax papier of tracing papier
  • Washandje
  • Watten en busje alcohol of alcoholdoekjes
  • Talkpoeder voor baby's
  • Make-up kwast

Hoedoededa?


1. Plaats tracing papier over de gewenste afbeelding. Teken deze met een potlood over. En teken dan met eyeliner of viltstift er weer over.

fNBFbKu6NAfNZwVf0w20NvqIzgPOEA62UONEhQO8.jpeg

2. Knip of snijd de overige papierranden weg.
qpm4MYe468rTuNZwKrZx4HSt9aLs5Rm1G3lmk7ey.jpeg

3. Kuis de gewenste oppervlakte met alcoholdoekjes en laat het helemaal drogen. Plaats dan het design op de gewenste plaats en duw aan de andere kant met een warm vochtig washandje het wax papier of tracing papier tegen de plaats zodat het design goed doordrukt.

1mEAJYKf81mrH9xdhIciDkPrGejxT8o9NDbwmxZO.jpeg

4. Een dun lijntje zal nu zichtbaar zijn maar je kan je tattoo nog donkerder maken door er met een viltstift of eyeliner nog eens over te gaan. Je kan ze ook nog extra inkleuren nu voor een leuk en speels effect.

DPz1Qqq04NBIcRkzNwi4ic3VIrhZAArUt4cgdSIu.jpegVZbEVQICIBIpfIKNvnmaaQ9ZYKLmZyqAoM15NjBY.jpeguwqVoQyxNHXbtLkzw1Pp70U82z1gzda73hMR3TMc.jpeg
5. Doe nu een beetje talkpoeder over je tattoo en wrijf deze er zachtjes op met een make-up borstel. Spray pleisterspray over de tattoo en laat goed drogen.
ebtTDGU3is9IfBy7ZKC6Roxr4SUJyFiu38utBEVl.jpeg

Je tattoo zal nu ongeveer 3 dagen blijven staan. Als je je een week niet wast (da mag van ons), dan zal ze nog wat langer blijven. Klaar om je familie op het volgende kerstfeest effe op de adem te trappen?

En nu? Kiezen!

mwzv5saDZGDPuXDQh9g0akjjZKNP2LGm0QMW108a.png1Nqlgoe5M7x7vaHOW9Ei4OtveX7dySs2dYBhaUYf.png