Dat onze Family Rave Party in Antwerpen een overweldigend succes was, dat schreeuwden we al van meerdere daken. We snappen helemaal dat je niet kan wachten tot de volgende editie in Gent. Je  kan ook gemakkelijk je eigen rave feestje bouwen onder je eigen dak. Dat doe je zo.  

Geen zorgen, je hoeft je auto niet te laten bekladden of van je hele living een slijmlab te maken, die activiteit bewaren we wel voor de volgende Family Rave Party. Met een aantal spullen die je gewoon in het assortiment van onze partner, de speelgoed-en feestwinkel Fun, kan vinden, bouw jij keimakkelijk het coolste feestje on the block. 

1. Versieren die handel

tr1IYKJs6rc7Q4ca3tP23ife7AdmWjW8b12DwlXy.png

Alvorens het feestje begint, moet je huis helemaal Rave Party-bestendig zijn. Versier je party casa bijvoorbeeld met reuze lichtgevende fakkels of leuke LED ballonnen. Wil je helemaal voor de Rave Party sfeer gaan? Hang dan regenboog springveren aan het plafond. Zalig toch!

2. Ready, set, Glow!

B9dIfQvUIeC6jPSyyJJu4EOqq2KEu0mlkphDktq0.jpeg

Of je gasten nu arriveren in gewone kledij of niet, met deze glowbar is elk vestimentair excuus meteen van de baan. De glowbar is dus een echt must voor je eigen Family Rave Party. En simpel is het ook nog eens, want je hebt enkel een tafel en fluo accessoires of glow-dingen nodig! Dubbel je deze bar als photo-prop-bar, dan heb je ook gewoon twee vliegen in één klap. Cool!

Hoe je deze bar indeelt, is totaal jouw keuze. Wij vinden lichtgevende brillen, glow sticks en neon beenverwarmers alvast een goed begin!

3. GLOW ON

8tThCdDW1Nvhhha8QJK3yKU0Q1xmuBRJwYrJAfYH.png

Als je met je outfit tip top in orde bent, is het tijd voor haar een make-up, want ook die kunnen Rave Party proof zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van neon gele lippenstift, een likje blacklight haarspray of een coole lichtgevende konijnenoortjes diadeem? Helemaal RP-style!

4. Tattoo  SALOON

TxHL0qLHpcohi4YBicoG89LfeEWikSA9i2H8NYFI.png

Op de Rave Party konden we genieten van tattoos in het plaktattoosalon van de geweldige Eva Mouton. Geen Eva in huis? Dan maak je toch gewoon je eigen tattoos met deze tattoo-kit. Of kies je liever voor deze schattige kant-en-klare versie? Dat kan ook! Cool wordt het so-wie-so.

5. it's so fluffy

2bbr6ve8uGuP9tYRFIrn874JnrbkGv1yLEgpjpHw.png

Als je geheel aanwezig was op onze Rave Party dan zijn de suikerspinnen je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan. Heerlijk zo'n suikerspin, maar onmogelijk om thuis te maken? Helemaal niet! Tegenwoordig vind je zo'n suikerspinmachine en het roze suikerspinpoeder voor weinig ping ping in de winkel. We like!

Extra leuk: laat je gasten hun stokje versieren met glow-in-the-dark tape!

6. Glowy drankjes

2IbsJ8fUk5BpXjnYbEXltMO0jtbupVnCYNXl1132.png

Na al dat gedans en gerave nood aan een drankje, ga dan voor eentje helemaal in thema! Een roseetje in een glow-in-the dark glas voor de ouders of een lekkere mocktail door een lichtgevend rietje voor de kinders? Ja hooooor!

7. GLowing Guestswall!

ZZnD2tML8j8gASeVklvIgF7bhSsAwStBNJRGIpQA.png

Guestwatte? Guestwall! Als je het typische gastenboek op feestjes kent, dan maak je daar gewoon een hele guestwall van. Ahja, want als je iets doet dan doe je het goed hé! 

Wat je nodig hebt, is een groot zwart stuk papier en glow-in-the dark verf. De wall dubbelt ook als foto achtergrond. Dubble score! Let wel: bescherm je vloer op voorhand door het af te dekken met oude krantenpapier bijvoorbeeld, 'cause things will get messy. 

8. Gaan met die rave-banaan

6quct0hUm5jxGKBPkYWOPSpXA428DwZVUss8ywlN.png

Zo nu is het toch tijd voor dat feest, niet? Pop die confetti kanonnen, laat die inner dj in je naar bovenkomen en gaaaan met die rave-banaan! 

Toch liever geen hassle? Dan zorgen wij op 17 maart wel voor de enige echte Rave Party. Tickets hiervoor kan je nu al kopen via deze link!

Dit artikel kwam er in samenwerking met onze Family Rave Party-sponsor FUN. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.