Pasen komt er alweer aan gelopen en dat kan maar één ding betekenen: paaseieren! En veeeel! Naast het eten van chocolade eieren, kan je ook al eens een ei pimpen. Neen, niet de chocolade varianten, die zijn er om je innerlijke zelf te verrijken. Kijkt ne keer hier hoe je van zo'n simpel ei een lust voor het oog kan maken! Te mooi om te eten en je scoort gegarandeerd op de jaarlijkse paasbrunch...

Fris en fruitig

Check deze uber-schattige groente/fruit-eitjes! Een ei transformeren in een wortel of ananas maakt het toch veel minder erg wanneer je straks de helft van het zakje met chocolade-eitjes naar binnen speelt, toch?! Hoe gezond zijn wij toch.

mNWb918Kr02lSoYrH0xXvKMBPagI4hX8LPYy7My0.jpeg

Een hamburgerke?

Hamburgers ongezond? In een normale wereld wel, maar niet in die van ons! Maak van je gekookte eitjes een verantwoorde vettigheid. En hóe cool zien deze hamburgerkes-eieren er ook gewoon niet uit? We krijgen hier precies een klein (lees: groot) hongerke. En ze zien er nog eens fotogeniek uit ook!

jQndIMULnlV97hndw2FHebI75W866gphTDhZqq1r.jpeg

Fauna en flora

Even weg van dat eten, want we zijn spontaan 5kg aangekomen (waar overigens he-le-maal niets mis mee is). *Steekt nog een eitje naar binnen*. Je eieren kunnen ook omgetoverd worden tot deze superleuke cactussen! En deze gaan helemaal niet dood. Zelfs niet als je ze nooit, maar dan ook echt nooit water geeft. Hoe makkelijk, zeg.  

alaTcXOTJhuSKBpHDkeRn3oiQpdtlsAys2QCpmmH.jpeg

Of wat dacht je van deze mega schattige unicorns? Mooi als decoratie ook! Bijna zonde om ze daarna nog op te eten.RyJ1vKoBvPTlwMoycVpng7wYcughoTbiJ4vpKEXE.jpeg

Voor gamers en meer

En last but nog least. Gestylde eieren voor de game- en filmlovers onder ons. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan een ei eender welk personage aanmeten. Denk maar aan Winnie The Pooh en z’n vriendjes. Of de Minions, Mario Kart en Alice in Wonderland?

Pokémon-eieren? Da kan! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kijk vooral zelf naar deze mini-masterpieces. Kijken mag dus. Aankomen ook. 

qNdV5zMS6Y9rXUA5xmnF4AyJHDgF9E59RdbL8HwH.jpeg

dDaNKJ8e4Bu7rM8tcUmFEwgEDkbjc4jqIGzsMUSM.jpeg

869h0hwRCh1c02wGEHJ1SxQSiMwY6Jr6JVBMPnMz.jpeg

JTMunQUgLE3W6h0vgBIWp8e9p6JZ3Q08qFeeJFEF.jpeg77nxlkOTQJyKnp6o3RRRuZs4NWe9IZrCEETl6EVv.jpegYOkhTtXglVtbdTJwPPnVCHyAaTHMZYlJEbWjeTSU.jpeg

Kan je niet genoeg krijgen van deze megacoole paaseieren? Kijk dan eens op onze Pinterest-pagina voor nog wat meer paasgekte.

(Foto's: Pinterest)