Noem je elkaar mama en papa? Ren je de hele dag in 'gemakkelijke' trainings rond? Of krijgt de hond steevast meer knuffels dan jij? Oh boy, je bent geboobytrapped door het ouderschap! Speel snel deze"Parental Boobytrap Bingo" van Slashparent Jente en ga verplicht op date.

Als ik later mama wordt dan ga ik nooít… Ik denk dat ik dit soort zinnen wel 100 keer zei voor ik kinderen kreeg. Ik zou bijvoorbeeld nooit roepen op mijn kroost terwijl dit bijna dagelijkse kost is geworden tijdens de ochtendspits thuis. Let’s just say I’m working on it. Zo had ik ook een aantal statements klaar over DE relatie. Zo zou ik nooit of te nimmer mijn man verwaarlozen ten opzichte van de kinderen. Ik zou élke dag van de week mega-opgetut rondlopen en hem elke vanavond blijven verleiden tot de wildste vrijpartijen. Tuuuurlijk. Ondertussen is de waarheid wel wat anders. Ik merk dat ik zowat in elke cliché-valkuil ben getrapt waarvan ik gezworen had dat het nooit zou gebeuren. Dit kan absoluut beter! Enter: de Parental Boobytrap Bingo. DSCF6398

Watisda?

Het is een bingospel. Du-uh. Maar in plaats van cijfers hebben we al onze cliché-valkuilen opgeschreven. Telkens wanneer 1 van ons in een cliché-valkuil trapt (bv. vanavond niet schat),  wordt het desbetreffende vakje afgekruist. Wanneer we 4 op een rij gescoord hebben, is het ultra hoog tijd om op date te gaan. Het leuke aan het spel is dat je altijd wint. Of je gaat eens goed van bil, of je mag op date. Bovendien leert een mens zich ook kennen. "Doe ik dat echt?" "Wanneer heb ik dat gedaan?" "Doe ik dat nu weer? " Allemaal niet zo erg, want hoe slechter je het doet, hoe sneller je op date mag. Happymaker!

Hoemaakjeda?

Very simple, my dear. Neem een blad papier en teken er een raster op. Hoeveel vakjes kies je zelf. Wij kozen voor 4x4. Je mag de regels naar eigen goesting veranderen. Wil je bv sneller scoren? Maak dan een drie op een rij. Zet jezelf een half uurtje apart met je partner en vul de vakjes in. Noem het een pré-date en leer alvast veel van elkaar. Nadien hang je het bingospel op (afhankelijk van het woordgebruik kan je hem al dan niet in de keuken hangen) en kruis af tot date time.

Load that donwload down!

Hieronder kan je een vooraf ingevulde versie downloaden in het geval je zelf geen inspiratie hebt. En we hebben er meteen ook een blanco 4x4'tje bijgevoegd. Have fun date-kings!