Dit artikel dateert al van de lente, maar corona houdt ons voorlopig nog steeds thuis. Het is en blijft belangrijk om de moed niet te verliezen. Nu niet, nooit niet, potverdekkie! Alles komt goe, en dan zien we wel weer. Soms moet het ook niet te moeilijk zijn hé. Een simpele slinger lijkt misschien onbenullig maar het kan zomaar eens je dag maken! Waar wacht je nog op? Pimp nu je huis met wat vrolijkheid, en ook - wéér een nieuwe knutselactiviteit voor je kinders. Check! 

Geef toe, wat is beter dan een goeie quote om de dag mee te beginnen? En pas op, wij hebben het hier niet over die melige exemplaren die je online in elke geur, kleur en vorm terugvindt. Ah nee! Het gaat hier wel degelijk om een straight to the point (zo hebben we het al eens graag) quote!

U vraagt zich waarschijnlijk af, zo een volledig artikel over een quote is dat niet wat overdreven? En dat zou het ook zijn als het niet was voor de te gekke slinger die we voor jullie in petto hebben! En een slinger dat is toch altijd een tikkeltje feest in je huis. Net wat we nodig hebben...

Wathebjenodig?

MwBs8tnlUSEx50RzsU8Gh9ql1SK1giinFdbTZGoV.jpeg

  • De download, hieronder!
  • Schaar
  • Lijm 
  • Printer 
  • Eventueel kleurstiften of potloden

Oedoededa?

1. Druk de slinger af.

2. Neem je kleurstiften en potloden en ander knutselgerei bij de hand. En aanvallen maar!

3. Daarna is het enkel nog een kwestie van de slinger uit te hangen op een zichtbare plek in je huis, en de klus is geklaard!

9zbmmbWumtZ3Em8avlwxsYpaMKMfeJr6K26md40N.jpeg

ne3cYhnnI852iTZG2NrKqmBHhiN7FzGW1SjXNvx3.jpeg

Denk je nu: "Hé! Ik wil ook een beetje extra positiviteit in mijn huis." Dan zit er maar één ding op. Rep je naar het zinnetje hieronder en klikken is de boodschap!