Aandacht gevraagd van wie tegenwoordig iets minder vrolijk wordt van zijn eigen verjaardag! Voel je je oud? Zijn de kaarsjes niet meer te tellen? Houden je kinderen je een gigantische spiegel voor? (Dat doen die dus hé! “mama, papa, zoooooo oud!?”) Check dan deze taarttoppers! Onder het motto “beter lachen, dan wenen” ontwierp slashparent Gwen deze grappige taarttoppers om de pijn te verzachten op die onvermijdelijke jaarlijkse dag. 

Je verjaardag vieren wordt op één of andere manier elk jaar net iets minder vreugdevol. Je kan in een hoekje gaan zitten huilen. Of je kan kiezen voor de humor- afslag op de autostrade des levens. Enter deze taarttoppers met net dat hoekje af. Allez, we liegen, ze zijn lekker goed fout!

Klein voordeelske, met een leuke taarttopper mag de cake misschien eens wat eenvoudiger. Timemanagement enzo… De free download vind je onderaan het artikel!

taarttopper
©Gwentibold

Taarttopper n°1 – Bijna …tig

Met de vriendinnen zijn we lang geleden gestart met de hashtag #bijnaveertig telkens we een verjaardag vierden. We kregen vaak reacties als: “Is die al zo oud? Dat kan toch niet?!” Euh… Neen, effectief niet. Maar een gewaarschuwde dertiger is er twee waard! Deze cake topper kan je aanpassen aan het (on)gewenste tiental. Wat mini eclairs uit de diepvriesafdeling van de supermarkt en klaar. Rock on!

taarttopper
©Gwentibold
gwentibold-caketopper-bijna veertig
©Gwentibold

Taarttopper n°2 – Oude taart

Niet voor gevoelige zieltjes. De kleuren moeten de harde boodschap wat verzachten, yay voor regenbogen!  Ik had de cake topper kunnen planten op een good old brésilienne, flan- of rijsttaart. Maar ik zag deze schattige aardbeitaartjes staan en ik was verkocht. Wat mascarpone en disco bolletjes, en klaar! Na de regen komt… de regenboog 🙂

taarttopper
©Gwentibold
gwentibold-caketopper-oude taart
©Gwentibold

Taarttopper n°3 – Oud besje

Onlangs sprak ik een vriendin aan met “oud besje” toen ik haar gelukkige verjaardag wenste. Het woord bleef in mijn hoofd hangen en zo werd de eerste van deze reeks taarttoppers geboren. Ik ben een grote fan van blauwe bessen. Een bbq-prikker door het kaartje steken, en daar een blauw besje op. Wat extra blauwe bessen en een witte zachte kaas (zoals Manouri). De perfecte oplossing voor mensen die niet houden van zoete cake.

taarttopper

gwentibold-caketopper-oud besje
©Gwentibold
gwentibold-caketopper-oud besje
©Gwentibold

Taarttopper n°4 – Ik was ’t vergeten…

Deze situatie hebben we waarschijnlijk allemaal al eens aan de hand gehad. (En zullen we waarschijnlijk nog een paar keer voorhebben.) Zeker met al dat ouder worden enzo. We vergeten wel eens een verjaardag. Woops! Met deze hele foute taarttopper (wie kent er nog de lelijke I LOVE YOU beertjes?!) komt het allemaal wel weer goed.  Hopelijk…

taarttopper

gwentibold-caketopper-ik was 't vergeten...
©Gwentibold

Ook zin om wat leed te verzachten? Download de cake toppers hier.


gwen duboisSlashparent Gwen Dubois (35) heeft een dochter van 5 / werkt als freelance styliste & ontwerpster / speelt in 2- en 3D / en bakt als iedereen slaapt. Ze kent de Marseillaise vanbuiten, plant een roadtrip om luidkeels mee te zingen (Westlife! Solange! The Lumineers!…), is verliefd op steden met een B (Brussel/Brighton/Berlijn) en maakt graag iets nieuws van oude dingen. Die nieuwe dingen vind je op haar eigen website of op haar instagram.