Het normale ritme. Hobby's, werk, school. Puzzelen, schuiven, organiseren... Zonder agenda lukt het niemand (als je het tegendeel zegt, jok je) om overzicht te houden op alle gezinsactiviteiten. Sommigen gaan voor digitaal, maar wij hebben nog steeds een voorliefde voor een krabbelschrift, krijtbord of gewoon deze prachtige en speciaal voor jou ontworpen familieplanner. Want het oog wil ook wat.

Hoe hard we ook opgelucht ademhalen dat we straks weer in het normale ritme zitten, gemakkelijker wordt het er niet op. Na het 9 weken entertainen van onze kinderen, staat september voor plannen, lopen en keiharde time management. (Je zal zien, straks zeuren we over wanneer het weer vakantie is. Zo zijn we dan wel weer.)

Omdat september eigenlijk nieuwjaar vieren is voor slashparents en hun kinderen, kan je best nu beginnen met een verse kalender. Wij ontwierpen vorig jaar deze handige familieplanner!

Wegens mega succes, posten we hem gewoon nòg een keer. Zoek een oude ringmap, maak gaatjes volgens de foto's hieronder en hang (of nagel) de ringmap aan de muur. Je kan een stift aan een koordje hangen zodat je niet telkens op zoek moet naar schrijfgerief. En ah ja, print de familieplanner een paar keer recto-verso af!


familiekalender familiekalenderfamilieplanner    

Download hier het bestand!

Familieplanner Downloaden