Maison Slash heeft één duidelijke missie, en dat is de wereld meer #parentfriendly krijgen. Elke maand sturen we een slashparents er op uit naar #parentfriendly horeca adresjes. En die krijgen dan een extraatje, ons eigen quality label: Maison Slash Approved. Dus, vanaf nu kan je via de tag zoeken op alle Maison Slash Approved aanbieders. Slashparent Anne dook het Brusselse bos in en vond daar Wolf!

Wat betekent Maison Slash Approved? 

Uhu, bij ons geen crap, want dat Approved-label wil wel degelijk iets zeggen! 

Ben je bij ons "Approved" dan garanderen wij slashparents dat de koffiebar, het vakantiehuisje, de workshop, het uitstapje....(enfin, je snapt'em wel):

  1. Tof en inspirerend is, en ook leuk zou kunnen zijn zonder kinderen

  2. Het is verrassend, een ontdekking

  3. Het leven van ouders wordt er gemakkelijker en/of plezanter gemaakt, op welke manier dan ook

  4. Ouders én kinderen voelen zich welkom  (indien het uiteraard niet adult only of kids only is)

De Testers

Anne en Gil, samen goed voor 7 kinders maar deze keer enkel met hun tweetjes op stap. Je leest het goed, een parentfriendly adresje testen terwijl hun kinders op dat moment al lang in hun nest liggen, check! Want parentfriendly wil zeggen: leuk om met kinderen naartoe te gaan, maar ook zonder.  En no worries, dat altijd aanwezige parentfriendly oog heeft gescand voor die keer dat jullie op zoek zijn naar een adresje in Brussel.

0dvsT0vi6StTBpO5G4AB8ar06Kvjc49y6VEhbAcK.jpeg

Wolf

Eindelijk is het zover en heeft Brussel zijn eigen foodhal, en wat voor eentje! De London Vibes rollen over je heen van zodra je de deur openduwt. Het concept van Wolf (gelegen in de Wolvengracht, heb ge hem?) richt zich op een mix van eten en kopen, bestaat uit zeventien restaurants, een biomarkt en een microbrouwerij.  

In de lokettenzaal van de voormalige ASLK-hoofdzetel  vind je onder andere Knees to Chin (Vietnamese wraps), My tannour (Libanneese keuken), Dierendonck (vlees), Gaufres & Waffles (Brusselse wafels) en La Piola (pizza en pasta). Zout, zoet, droogjes en natjes, het is er allemaal. Eten en drinken kan aan de gemeenschappelijke tafels rond een centrale bar, met plaats voor zo’n 800 mensen. Ja, je leest het goed, 800!

wsEQeHfBLbpXXXrMrmcdhjeIvRUobK6TIzItduGm.jpeg

Parentfriendly

We zagen weinig kinderen op het uur dat wij gingen testen. Laten we ervan uitgaan dat om half tien 's avonds de meeste kindertjes al lang in hun nesten liggen. Maar aan alles zag je dat Wolf de test van parentfriendly place ruimschoots doorstaat. Om te beginnen, het lawaai. Je mag er zeker van zijn dat het gekakel van 800 man wel wat decibels veroorzaakt, dus hey, het is helemaal oké als jouw gebroed er een paar decibels bovenop gooit, niemand gaat je er raar voor aankijken. Nog eentje, het is daar groot! Dus ja, je kinderwagen kan zonder problemen naar binnen. En een ander goed nieuwsje, het is daar niet van te eten met en op wegwerpservies maar met echt servies.  We kunnen zelfs spreken van de very instagrammable variant, het emaillen servies.

3VS0vK7R0sO7iCPRoPwURuuCy8uj9TCIYX7YFJ6d.jpeg

The food

Hierover kunnen we kort zijn. Dat was GEWELDIG lekker! Heerlijke verse streetfood voor hele democratische prijzen. Probeer zeker het Libanese kraam (die hummus!!!). Al was dat wel de foodstand met de langste wachtrij (die hummus dus).

Misschien nog een paar tips. Laat iemand uit je gezelschap eerst plaats zoeken en installeer uw kinders en ga dan je eten scoren. Je wilt niet met hongerige kinderen in een rij staan aanschuiven. En ook al is de food democratisch geprijsd, de drank is eerder aan de duurdere kant. Maar niemand zal je erop aanspreken als je een flesje water uit de luiertas tevoorschijn tovert om je dorstig kind alvast wat te hydrateren. Kwestie dat jij volledig zen van je welverdiend glas wijn kan genieten. 

rAtxWw5i8FVzbe53gdLmnocBzcTxvw46xiRtIEmj.jpeg

UzXIaotFOrb32tWQrq5VhpqELwoWCP3TTctLlOdw.jpeg

0t8cuJgMQKjm56sPRzNkXSNHdbWNLZhogz127A2Y.jpeg

JLCfskdO3gc2CIPMBm3a5vhLqi5lzi3zr4B9dJWw.jpeg

Praktisch

Wolf

Wolvengracht 50 - Brussel

Food & Beverage

7 dagen op 7 van 11u30 tot 23u

Biomarkt

dinsdag tot en met vrijdag van 11u30 tot 19u

zaterdag en zondag van 10u30 tot 18u

maandag gesloten