Heel voorzichtig ben jij aan het dromen van een skivakantie dit jaar... Want  weet je nog die tijd van toen, zo ergens voor half maart 2020, toen skivakanties nog konden? We lieten ons overdag op maagdelijk witte alpenbergen naar beneden glijden. We haalden onze kirrende kindertjes met gezond blozende wangetjes op aan de miniclub of skischool. En 's avonds deden we ons tegoed aan een cheezsy raclette met bijpassend drankje. Good old times... Maar hallo, wakey wakey en hoop doet leven! Bij Intersoc gaan ze er prat op dat we in 2021 gewoon weer op de latten kunnen staan. Helemaal coronaproof!

(W)intersoc it to me

Hoe gemakkelijk en ontspannend is het niet om helemaal zelf je chalet, de skipassen, het materiaal, de lessen en/of opvang voor je kinderen (in 't Nederlands graag) en misschien ook nog een opfrissingsles voor jezelf (want ja, 't is toch al van 2019 geleden en de stijvigheid zit er wat in) te regelen, elke dag eten te voorzien (en de gezonde buitenlucht doet goed eten, de volle 3 keer per dag), en de accomodatie na een week properkes en net achter te laten. Euhm, not! Dus. Intersoc does it to you. Avec plaisir!

Oe zit dat met al dat gerief?

Bij aankomst in het Intersoc-hotel is het al direct van chilly willy met een welkomstdrankje en het skimateriaal dat helemaal klaarligt voor jou als gast. En we zeggen het: 't is 'goe gerief'! Een Intersoc ski-pakket bestaat uit skibotten, ski's en sticks. Voor kinderen tot en met 14 jaar zit er ook een helm bij. Skipassen reserveer je bij je inschrijving en die liggen dan ook voor je klaar bij aankomst. 

Zit je nog in de pampers en heb je voor je kleine grut nog geen boodschap aan skilatten, maar wel aan een verzorgingskussen, babybed en een eetstoel. Je hoeft er je  avondtoilet in je valies niet voor te sparen, want all the above is aanwezig in het hotel. Dat belooft dus genoeg beenruimte in heen- en terugrit nach die bergen!

Doe van Oekkie met je kleine ukkie

Kleuters. We weten dat je met dit soortje niet altijd en overal kan komen, maar ze zijn wel handig mee te nemen op skitrip buiten de schoolvakanties. Lekker rustig (al blijft dat met een kleuter navenant) en pakken goedkoper. Intersoc lanceerde speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 0 en 6 jaar de Oekkie-vakanties. 't Is daar van clubbing in da Intersoc crib voor je bloedjes vanaf 3 maanden. Vanaf 3 jaar kunnen ze aan skigewenning doen, vanaf 5 is het voor écht de latten op en gaan met die skimoni! Ook leuk om te weten: kinderen tot 6 jaar logeren helemaal gratis in het hotel tijdens een Oekkie-vakantie. We schreven er dit artikel al eens over!


Je ne parle pas bla bla bloeh

Een 'oeioei' en 'aiai' valt nog universeel te vertalen. Maar als een anderstalige skimonitor aan je 6-jarige wil uitleggen hoe een pizzapunt te maken met de latten, gaat de ontgoocheling groot zijn wanneer er 's avonds schnitzel op het menu blijkt te staan. Handig dus dat ze bij Intersoc werken met  Nederlandstalige skimoni's. Ca marche! Wil je zelf ook wat lessen nemen, dan is het met de Zwitserse skischool te doen. Hoe exotisch is dat?! 

Ski je liever niet? Dat kan. Dat mag. Er zijn altijd genoeg wandelingen in de buurt. En bars. 

Wat is 't voor 't eten?

Lekkere Belgische kost. Nergens beter dan thuis. Of in één van de Intersoc-hotels. All day long. Een Belgische chef-kok zorgt ervoor dat jij en je familie met een gevuld buikje de skipiste op kunnen. Vol pension met een buffetje hier en daar, snacks, kindermaaltijden, babyvoeding, thema-avondjes, ... voor iedereen. Jawel, ook voor jou met het allergie'ke of je vegetarische reisgenoot. 

Nadien nog nood aan een babbelke met schnabbelke dabei? Zwier je kinderen in bed, zet een schoentje voor de deur en smijt jezelf in de coronaproof bubbel après-ski. Wat is dat met dat schoentje, vraag je? Zet je bij Intersoc een schoen voor je kamer, dan lopen de monitoren regelmatig eens langs om te luisteren of je kindertjes nog rustig liggen te slapen. Ontwaakt er toch eentje uit een sneeuwstormige droom, dan krijg jij meteen een seintje. Hoe comfy is dat? 

Aiai, dat kriebelt!


Jahaa, we know. Na dit te lezen en een leuke-maar-het-mag-nu-toch-wel-weer-wat-anders-zijn-staycation de voorbije zomer, heb je waarschijnlijk je wintersocken en thermisch ondergoed al semi klaar liggen. 't Is dan misschien nog wat te vroeg om in te pakken, maar dat is het niet om te boeken. Dat kan al helemaal, 't is enkel maar van 'klikklik' te doen, hierzo.

Watalsdaviruskenogniewegis?

Voel je de goesting om richting bergen te vertrekken in elke vezel van je lijveke, maar krijg je 'den bibber' door dat verdomde coronalaaarrrrmmm en durf je nog niet meteen te boeken? Intersoc dekt je met een geruststellend manteltje.

  • Wanneer je beslist je vakantie te annuleren en je doet dit 45 dagen voor de start van je vakantie, dan betaal jij €30 annuleringskosten per persoon en Intersoc betaalt je de rest terug. 
  • Annuleert Intersoc de vakantie omdat het land of gebied code rood heeft gekregen van de Belgische Overheid of omdat Belgen een land niet binnen mogen, dan krijgen jullie de volledige reis terugbetaald of een waardebon voor het volledige bedrag. 
  • Vakanties in oranje gebieden annuleert Intersoc niet.


(Foto credits: Intersoc)

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Intersoc. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.