Wij zijn amper met z'n allen terug op kantoor of we gaan er alweer vandoor. We kregen van Interhome de kans om even offsite te gaan werken in een fijn vakantiehuisje in het zuiden van Frankrijk. Het leuke aan het nog leukere koppelen? Ahbeinwi ! En zo vertrokken we maandag. Een auto gevuld met 5 van ons, slippers en een picknick van de zesde van ons. Cado houdt ons Brusselse fortje recht. Haar baby hangt nog aan de moedermelktap, en daar kan geen fles rosé tegenop.

ZMEi43yHo9GrbcYHE6ZcI5tt5N8AZPeYUh40wgvE.jpeg

Bij Maison Slash hebben we naast geen zittend gat ook een babbel gat. Wat er op kantoor al eens op neerkomt dat we net iets minder productief zijn omdat we elk ons praatuurtje willen toe-eigenen. We zijn met zes, dus de telling kan je zelf doen. En not the best idea, want er moet hier wel degelijk werk verzet worden.

Dus geen beter idee dan met dat niet zittend, maar wel babbelend gat een midweek offsite te gaan werken. Een heuse 'workation' dus. Met werken overdag, en babbels en knabbels bij een adembenemende zonsondergang. Want ja, door een glas rosé ziet alles er nog zoveel schoner uit.  En worden de brainstorms alleen maar naar een nog hoger niveau getild. Wat dan weer goed is voor jullie! Want we kunnen nu al zeggen, er komt nog zoveel leuks aan. Dat merkten we al tijdens de rit richting Vaux-sur-mer.

aUEqI6UL4cbDQguvxylpit06c32jk8uEgwub6uAn.jpeg

Kijk hoe blij we zijn met onze goedgevulde kar vol lekkers! Kijk hoe blij Leen is. Leen stapte onderweg bijna uit de auto omdat ze haar dochter te hard ging missen, maar toen beloofden we haar chips en mopjes en werd ze weer helemaal haar leuke zelf. En Hadewig vraagt zich gewoon af of er wel genoeg rosé in de kar zit. 

qcfYDo68cFqzf9YNMZcXxa5eszJGEA5SL8Tjt6HR.jpeg

La douce France dus hè, met lavendel, krekels en witgetinte ingerichte huisjes. Dat werkt alleen maar inspirerend...

lO4l2A3EaxX2J4RvKk8895qbWWSwrpmdgENzmAFG.jpeg

Ziet hoe geïnspireerd we dan al zijn.  

nH5eir6MwuVvMspszzs1qg4O4Z3jaWWoUQeFJYKa.jpeg

Y a du soleil et des nanas! En ook rosé.

qZHAbfdCUy0KaJsfDzSEVsgv2VoBEhBcSoSCdkdl.jpeg

A banana a day, makes the work very good hè!

GgU0z1gTWnuSvlEzf4RTYfa05hFhkUEusFxc4Sfb.jpeg

Kijk, voor de non-believers, het is hier dus wel echt van werken. In stilte. En keigeconcentreerd en al. Maar dan wel op blote voetjes. En zicht op zee.

Geef toe, ne keer weg van huis, al dan niet om wat werk te verzetten, dat vindt toch iedereen tof! Wel hoera, dan hebben we hier nog een leukigheid voor jou. We mogen van Interhome een weekje vakantie weggeven in dit schattige huisje in de de Auvergne.

Fyn3CFJPLfOriVGabEIOppp6IFgb9UInxpFafhQI.png

Verdien jijzelf een streep vakantie  in de herfstvakantie in la douce France? Maar natuurlijk! En wil je dat dan graag delen met je gezin of een vriendin of twee. Doe dan mee aan onze wedstrijd op onze feestboek pagina

Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Interhome. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is, als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staan, lees je hier.