Je bent nog maar net begonnen met lezen, en je zit nu al voor de rest van de dag met die oorwurm van Guus Meeuwis in je hoofd? Perfect, dat was volledig de bedoeling. Nu er toch al een trein door je hoofd davert, laat ons toe je helemaal warm te maken om met dat vervoersmiddel op vakantie te vertrekken met het hele gezin. Richting de bergen bijvoorbeeld. Met de trein ofwa? Jep dat zit helemaal terug in de lift! 

En geen paniek, je moet het allemaal niet zelf beginnen uitzoeken. Intersoc has got your back. Zij organiseren zowel in de zomer als de winter perfect voor jou uitgekiende treinreizen naar all-in topbestemmingen in Zwitserland. Lekker - no stress - de trein op, richting een fantastisch hotel in de bergen in plaats van vloeken in de auto, of het milieu vervuilen met het vliegtuig. Maison Slash zet voor jou alle voordelen op een rij! Hoezee!

Chillaxen op den trein!

Geef toe, in een volgepropte auto samen uuuuren rijden, er zijn prettigere ervaringen. Je hebt je lijf al tot aan je congé gesleurd. Nu moet je nog eens een hele dag of nacht, in het beste geval beurtelings, het stuur van de wagen vasthouden en je concentreren op een massa file in elk mogelijk weertype. De kinderen moeten elk uur pipi dooeeeen. Je been begint te verkrampen. Oma wou wel mee op reis, maar de auto zit helaas al vol, en de dakkoffer telt niet écht mee als een volwaardige zitplaats.

Enter, reizen met de trein met Intersoc! Dat betekent: geen gps volgen, geen sneeuwkettingen opleggen in de winter, want je reisschema op het spoor is al helemaal voor je uitgestippeld door Intersoc. Op comfortabele treinen, met stopcontacten en wifi-ontvangst, gaan jullie ’s ochtends met de hele familie (oma kan ook mee!) gezellig aan boord in Brussel-Zuid of Luik Guillemins.

Op de trein maken je kinderen al vriendjes, er is altijd een wc beschikbaar en iedereen kan op elk moment eens de benen strekken. En vooral: er is een treinbegeleider van Intersoc mee die er voor zorgt dat jullie goed en wel op de juiste bestemming geraken. Ondertussen kan jij wat hersenloos swipen op de tablet of eindelijk eens - super optimistisch - de eerste pagina van dat boek lezen. Als er iemand honger heeft, tsjo(e)k je gewoon even naar het boordrestaurant. Kortom, jullie vakantie begint al op het moment dat je op de trein stapt. Er zijn bestemmingen richting Flims, Leysin, St. Moritz, Wengen en Zinal.

The future is trein

Een belangrijke reden waarom reizen met de trein terug aan populariteit wint, is dat we met zijn allen doorhebben dat onze tripjes met de wagen en het vliegtuig een massa C02 uitstoten. Misschien kunnen we ooit die prachtige gletstjers in de Alpen nog aan onze kleinkinderen tonen, als we ervaren dat de trein ook een aangename, snelle en propere manier is om ons door Europa te verplaatsen?

Wist je dat een treinreis tot wel elf keer minder belastend is voor het milieu dan het vliegtuig, en acht keer properder is dan een volgeladen auto? Met andere woorden, de hogesnelheidstrein is het meest milieuvriendelijke alternatief voor reizen door Europa. Goe bezig gij!

CyQgRyIzFFvE328V6kDXuTbAttGJssGTDYmwW2DU.jpeg

C'est romantique

Last but not least, op vakantie met de trein door Europa straalt ook gewoon een ongelooflijke charme en old school romantiek uit. Ok, misschien hebben wij een beetje te veel kostuumfilms over de Orient Express bekeken. (damn you Agatha Christie). Toch geniet je echt van een enorm gevoel van onthaasting wanneer je wegzakt in je ruime zetel en je je samen met de kinderen vergaapt aan het landschap dat steeds glooiender en mooier wordt. Wist je dat een deel van het traject van Intersoc richting St. Moritz zelfs uitgeroepen is tot werelderfgoed door Unesco? De butler die de high tea serveert zal je er wel even moeten bij fantaseren. 

MR9NScZnj6LTUjNaJDIsMyR5DmxTMXF8AdHDZpU5.png

Sporen maar!

Jaaaa, wij kunnen al niet meer wachten om te vertrekken! Natuurlijk wil je nu meer details over dit treinconcept van Intersoc, en over de eindbestemmingen. Eenmaal je met je gezin van de trein stapt, wil je uiteraard ook een super vette ontspannende vakantie. Via deze link vind je alle info over de treinreizen van Intersoc, en hup, hier lees je alles over de zomer- en winterbestemmingen zelf. Toch ook niet onbelangrijk hé! Dan zijn jullie er nu helemaal klaar voor. Toet toet! 


Voor dit artikel werkte Maison Slash samen met Intersoc. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.